A legszebb hazai gyerekjátékok Budapest szívében

Kedves ismerőseim nagyszerű kezdeményezésbe fogtak – a Hajós utcában lévő tekintélyes méretű, üresen álló  ingatlanjukat a jövőben Projekt Showroom név alatt változatos pop-up boltok és időszakos projektek keltik életre, melyek közül a legelső egy igazi különlegesség! Négy napon keresztül október 11 és 14 között a legszebb, legizgalmasabb, legeredetibb hazai tervezésű és gyártású gyermekjátékokból vonultatnak fel igényes szelekciót.

Manka

A Projekt Showroom egy egyedülálló, állandó pop-up bolt, projekt-tér. A Hajós utca 41. szám alatt, állandó helyszínen, rendszeresen, de mindig más témában, összesen pár napra felbukkanó üzlet. Egy fizikai tér korlátok és határok nélkül, amely folyamatosan alakul és átalakul. A tematikus jelleggel megrendezésre kerülő pop-up boltok minőségi szelekcióiban ismert és a nagyközönség előtt ismeretlen termékeket, alkotókat, projekteket mutatnak be.

Eszterda
Marbushka

Október 11 és 14 között egy teljesen egyedülálló kezdeményezésnek ad otthont a Projekt Showroom. Négy napon át hazai gyermekjáték és gyermek kiegészítő tervezők és gyártók termékei, foglalkozások és sok-sok meglepetés várja az érdeklődő közönséget. A gyermek pop up négy napja alatt a boltba ellátogató érdeklődők és vásárlók a magyar gyermekjátékok és kiegészítők legjavát ismerhetik meg. A szervezők bíznak benne, hogy gondos szelekciójukkal meg tudják mutatni azt az egyedülállóan gazdag képet, amely a kiemelkedő hazai játékkészítők alkotásainak meglepően sokszínű mozaikdarabjaiból áll össze.

Pikku dot
Babaváró babák

A Projekt 1 Gyermek pop up minőségi és dizájn szelekciójával alternatívát szeretne állítani a nemzetközi termékek választéka mellé és meg kívánja ismertetni még szélesebb rétegekkel a – gyakran méltatlanul alacsony ismertséggel rendelkező – kitűnő hazai gyártókat. A téma bemutatásában helyet kapnak ismertebb és kevésbé ismert alkotók, rangos dizájn díjak és játékdíjak nyertesei, sőt kisebb manufaktúrák is határainkon innen és túlról a legszélesebb árspektrumban.

Eszterda

A szervezők a nagyszerű kollekció mellett számtalan workshoppal, foglalkozással és gyerekprogrammal várják a kicsiket, bevezetőnek pedig egy izgalmas rajzpályázatot hirdettek, melynek részletei itt olvashatóak:

Sok szeretettel vár mindenkit október 11 és 14 között a Gyermek pop up a Hajós utca 41. szám alatt! Gyertek!