Horváth Eszter: Desszertőrült

Horváth Eszter divatstylistként kezdte pályafutását, majd a családi hagyományt folytatva megalapította a Sugar! design cukrászdát. A cukrászda az elmúlt évek alatt Budapest egyik kedvenc édes helye lett, és bizonyára sokakat furdal a kíváncsiság, hogyan készülnek a Sugar! színes édes cukorcsodái. Horváth Eszter nemrégiben megjelent, Desszertőrült című szakácskönyvében sok-sok titokra fény derül!

Desszertőrült című, első szakácskönyvében Horváth Eszter azt bizonyítja be, hogy a szép és finom desszertek elkészítéséhez nem kell feltétlenül különleges szaktudás. Kifejezetten kezdőknek szóló kötetében az alapokat mutatja be, kiderül, hogyan készítsünk piskótatésztát, krémeket, önteteket, stb., majd számtalan példával illusztrálja, hogy ezeket ügyesen kombinálva, színezve, formázva, díszítve hogyan alkothatunk belőlük látványos desszertcsodákat.

A könyv célja, hogy bebizonyítsa: némi fantáziával, merészséggel és kísérletezéssel bárki készíthet divatos, különleges, érdekes finomságokat házilag. A recepteket minden esetben színes, látványos, részletgazdag fotók egészítik ki.

A kötet már kapható a Líra, Libri, Alexandra, Tesco, Auchan, Bookline hálózatában, valamint egyedi terjesztőknél és a Sugar! webshopjában. A kötet a Boook Kiadó gondozásában látott napvilágot. Ha szeretnétek bepillantást nyerni Eszter világába, olvassátok el korábban vele készített interjúnkat is!

www.boook.hu