Szemüveget Otthonról – Okula 24 Nyereményjáték!

A közelmúltban kaptunk egy kedves levelet vezetőjétől, bemutatkozásképp. Mivel sosem hordtam szemüveget, bár titkon mindig szerettem volna egy kicsit, a dolog egyből felkeltette az érdeklődésemet.

Na jó, napszemüveget nyilván én is vettem már. De az biztos, hogy rém utálatos dolog az optikusnál egyesével a zárt vitrinből kikérni a nekem tetsző darabokat, próbálgatni a tükörben, meghallgatni a szakember véleményét (szerinte remekül áll, nekem persze rémségnek hat), csalódás az egész én meg amúgy sem vagyok az a boltbajáró fajta, szeretek egyedül dönteni. Többnyire megy is.

Ezért aztán szinte biztos, hogy ha szemüvegre lenne szükségem, nagy örömmel fogadnám az online megoldást.

Az Okula24 működésének rendszere kifejezetten egyszerű. Egy webkamera segítségével az ember a virtuális próbafülkében több száz darabból válogathat, a kínálat szinte végeláthatatlanul gazdag és a szemüvegek ára jelentősen az optikai üzletek árszabása alatt mozog. A kereteken kívül kiválaszthatjuk a lencse színét, és természetesen a megfelelő dioptriát,  ráadásként pedig tok és törlőkendő is jár a szemüvegekhez.

Az Okula24 oldalán számos praktikus tanácsot, arcformánkhoz igazított ajánlatokat, tippeket, tanácsokat találnak az érdeklődők az ideális szemüveg kiválasztásához. Persze így is maradhat az emberben némi bizonytalanság, hiszen a virtuális műfaj sokak számára idegen és mégsem “ugyanaz”, mint egy tényleges szemüveg próba, ezért az Okula 24 csapata 30 napos visszavásárlási garanciát biztosít minden darab esetében! Ehhez mindössze arra van szükség, hogy a megrendelést követő 2 óran belül a vásárló átküldje szemészeti adatlapja másolatát (szkennelt vagy fényképezett, jól olvasható formában) minden szükséges adatával a info@okula24.hu e-mail címre.

Felkeltettük az érdeklődéseteket? Nyereményjátékunk keretében az Okula24 jóvoltából egy szerencsés olvasónk ki is próbálhatja az online szemüvegvásárlást, ehhez nincs más teendőtök, mint küldeni egy emailt a jatek@stilblog.hu email címre Szemüveg címmel november 14-ig. A szerencsést az Okula24 megajándékozza a nyertes által választott egyfókuszú szemüveggel, prémium felületkezelt lencsékkel. November 14-én sorsolunk! Hajrá!

www.okula24.hu