Fashion Video Festival & Afterparty – Nyerjetek belépőt!

A harmadik jubileumát ünneplő Fashion Video Fesitval idén ősszel nov 9-10 között kerül megrendezésre a Design Terminalban, 10-én este pedig az Akváriumban felejthetetlen FVF afterpartynak lehettek a részesei, melyre kisorsolunk 2 db belépőt!


Az idei évben a hazai divatfilmesek mellett már nemzetközi pályázók is ringbe szállnak, és olyan neves szakemberekből áll az idei zsűri, mint
Marie Lannelongue, Francia Glamour főszerkesztője, Maroy Krisztina, a magyar Glamour főszerkesztője, a PENG magazin szerkesztői, Steiner Kristóf popkultúra szakértő és újságíró.

A divatfilm verseny mellett a szervezők elhozzák Budapestre a nemzetközi divatfilmek legjavát, tematikus blokkokban, divatkonferencián vehettek részt, megtekinthetitek az idei divatfotó kiállítás válogatást, illetve a külön erre az alkalomra installált Design Terminalt, amely Matisz Alíz kreativitását dicséri, valamint együtt ünnepelhettek a nyertesekkel a gálán.

Program:
2012. nov 8: VIP nap (csak meghívóval)
2012. nov 9. 14.00-21.00h: Divatkonferencia és vetítések (Free entry, Design Terminal)
2012. nov. 10 20.00h: Díjátadó (Free entry, Design Terminal)
22.00-től hivatalos FVF Afterparty (Akvárium klub, belépő: 2000 HUF,
jegyelővétel az Akváriumban a party megelőzően vagy a jegy.hu-n 1600 HUF)

A harmadik Fashion Video Festival hatalmas afterpartyt szervez idén november 10-én az Akvárium Klubban! Emika, a cseh származású, Bristolban nevelkedett énekesnő és zenei producer újból hazánkba látogat, hogy a tavaszi nagy sikerű show-ja után ismét misztikus bűvkörébe vonja a magyar közönséget.

Fellépése ezúttal a berlini elektronikus zenei színtér virtuóz DJ-legendájával, Pete-tel gazdagodik, aki az Emikával közös 2 órás érzéki live szettet pörgős és táncolható turntable show-val egészíti ki. Emika magyar kapcsolódási pontokkal is rendelkezik, hiszen legutóbbi, Jimmy Edgarral közösen készített videóján számos magyar divatszakember is közreműködött.
A sokoldalú énekesnő most az egyik legizgalmasabb és trendszetter hazai divatrendezvény, a november 8-10. között, immáron harmadik alkalommal zajló Fashion Video Festival hivatalos afterpartyján lép fel. Ez a hosszú november éjszaka az Akvárium Klubban azért is különleges lesz, mivel a magyar közönség elsőként hallhat dalokat Emika jövőre megjelenő új albumáról. Hazai oldalról szintén jó kezekben lesz a party, hiszen az Aktrecords alapítója és a Technokunst estek házigazdája Isu, valamint a Kollektivából ismert Popbitch felel majd a fel- és levezetésért. Warm up: Lollidrop (Garcons). Visual: Urbaniser feat FVF videos.

Időpont: 2012. november 10. Kapunyitás: 22:00
Helyszín: Akvárium Klub
Line-up:
EMIKA LIVE SET ( Ninja Tune, UK )
DJ Pete ( Hard Wax, DE )
Isu ( Technokunst, Lick the Click, HU )
Popbitch ( Kollektiva, HU )
Warm up: Lollidrop ( Garçons Crew, HU )
Visual: Urbanizer ( featuring FVF best videos )

Ahhoz, hogy páros belépőt nyerjetek a Fashion Video Festival hivatalos afterparty-jára nincs más teendőtök, mint FVF címmel írni nekünk egy emailt és válaszolni egyetlen kérdésre: Ki lesz a Fashion Video Festival afterparty hölgy sztárvendége? A megfejtéseket 2012. november éjfélig a jatek@stilblog.hu email címre várjuk!