Megnyílt a Delizia gourmet & more

Számos különlegességgel várja vásárlóit a november elején megnyílt Delizia Gourmet & More – köztük jó néhány olyan termékkel, amelyek eddig nem voltak elérhetőek Magyarországon.

A Delizia Gourmet & More alapítói személyesen kutatták fel azokat a töretlen hagyományú európai manufaktúrákat, melyektől a legértékesebb tulajdonságokkal rendelkező termékeket végül kiválasztották. A kínálat összeállítása során az elődleges szempont az volt, hogy az üzletbe elsősorban gyermekközpontú, egészséges, sőt: akár gyógyító tulajdonsággal bíró élelmiszerek kerüljenek, méghozzá olyanok, melyek lehetőség szerint biogazdaságokból származnak.

A Delizia Gourmet & More kínálatában ennek megfelelően Szicíliától Toszkánán át Andalúziáig a legjobb családi manufaktúrák termékei találhatók meg: hal- és húskészítmé- nyek, mézek, lekvárok, gyümölcslevek, alpesi tejtermékek, kézműves tészták és rizottók, valamint a hozzájuk illő sajtok és mártások. A Nuova Mandrio sajtmanufaktúra parmezánjától (mely 2008 és 2011 között minden évben elnyerte az Olaszország legjobb parmezán sajtja díjat) a több, mint 100 éve változatlan recepttel dolgozó Bagatto család San Daniele sonkájáig, az Ecomela bio alma- és körtekészítményeiig, az Osborne pata negra sonkáiig számos, a Delizia Gourmet & More-ban elérhető élelmiszer elsőrangú minőségű, kézzel készített, és persze nagyon finom.

A kézműves termékek mellett rengeteg más is várja a vásárlókat a Delizia Gourmet & More-ban: minden nap más hidegkonyhai készítmények (pástétomok, antipastik), friss gyümölcs és zöld- ség, olaj- és ecetritkaságok, kaviárok, szószok, lekvárok, mézek, édességek, kekszek és fűszerek mellett kiemelkedő a Delizia Gourmet & More prosecco-, champagne- és bor- választéka is. A forgalmazott márkák között olyan nagy presztízsű gyártók nevei is megtalálhatók, mint champagne esetében a Salon, Ayala, Barnaut vagy Dom Perignon, borászatok közül a Gaja, Chanson, Demeter és Tiffán, de tekintélyes az érlelt rumkülönlegességek és single malt whiskey-k választéka is.

A közelgő ünnepeket szezonális termékekkel és stílusos ajándékcsomagokkal várják a Delizia Gourmet & More-ban, így idén igazán nem lesz nehéz különleges és finom meglepetést szerezni szeretteinknek – vagy épp saját magunknak.

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 10-20, vasárnap 10-18 óra között, Hegyvidék Központ, 1124 Budapest, apor Vilmos tér 11-12.

www.deliziagourmet.hu