Mono Meets Music – Nyereményjáték!

A MONO meets MUSIC a hazai divattervezők gyűjtőhelyeként ismert MONO Fashion Shop új projektje, mely a magyar zenei élet feltörekvő, fiatal generációjának ad lehetőséget és platformot a bemutatkozásra egy exkluzív CD-kiadvány és november 15-én egy triplakoncert formájában az Akvárium Klubban.

 

MONO Fashion Shop

A kortárs hazai divatot 2007 óta felkaroló MONO Fashion Shop egyrészt saját márkája, a NUBU mellett otthont nyújt a fiatal magyar divattervezők kollekcióinak, másrészt a MONO Kortárs Művészeti Galériával karöltve az üzletben található izgalmas képzőművészeti alkotásokkal, installációkkal és különféle kollaborációkkal is bizonyítja progresszív szellemiségét. A MONO Fashion legújabb projektje a zene területére viszi tovább ezt a gondolatiságot, összekapcsolva a stílust a zenével.

MONO meets MUSIC / CD-kiadvány és triplakoncert

A stílus és a zene találkozásából született meg a MONO meets MUSIC-projekt, melynek célja a hazai zenei szcéna fiatal tehetségeinek támogatása és bemutatása. A kezdeményezés egy CD-kiadványban öltött fizikai testet, mely egy zenei műfajokon átívelő, szubjektív és eklektikus merítés az éppen aktuális hazai élőzenei produkciók és elektronikus zenei producerek szerzeményeiből. A válogatáson olyan nevek szerepelnek, akik munkájukkal értéket képeznek és előreviszik a hazai zenei kultúrát. A november 15-én megjelenő válogatást a MONO Fashion egy nagyszabású triplakoncert keretében ünnepli meg az Akvárium Klubban, ahol a kiadványon is szereplő Volkova Sisters, Kamikaze Scotsmen és Dr. Beat lép fel.

A limitált példányszámú CD-kiadvány különlegessége, hogy a rajta szereplő zenészek sajátkezű rajzai díszítik a borítóját, ezáltal minden egyes darab egyedi, nincs két egyforma közöttük. A CD-kiadványhoz a MONO meets MUSIC november 15-i rendezvényén és a MONO Fashion Shopban lehet hozzájutni (bizonyos értékű vásárlás felett) a készlet erejéig.

MONO meets MUSIC CD-kiadvány tracklista:

 1. Kamikaze Scotsmen – Song Of Procreation
 2. Polar Dear – Even If I’m Late
 3. Morningdeer – Fool
 4. Nouvelle Phénomène – Hello Michel
 5. Volkova Sisters – Shiny Fay Of Sorrow
 6. Dr. Beat – Life
 7. Tom With His Guitar – Flag In The Pole
 8. Haunebu – Gabriel
 9. Yvein Monq – Epiclesis
 10. Ghost Warrior – Retribution
 11. Anton Vezuv – I’m Sorry

Triplakoncert fellépők:

Kamikaze Scotsmen

Dr. Beat

Volkova Sisters
Időpont és helyszín:

2012. november 15. 20.00

Akvárium Klub, 1051 Budapest, Erzsébet tér

Belépő: 1000 Ft

A belépő mellé jár egy darab a limitált példányszámú, egyedileg rajzolt borítójú CD-kiadványból!

A Mono Fashion felajánlásában most 2 szerencsés olvasónk nyerhet páros belépőt a csütörtöki koncertre és ezzel hozzájuthantak a limitált széria egy-egy CD lemezéhez. A játékban való részvételhez nincs más dolgotok, mint a Mono Meets Music projekt egyik résztvevő zenekarának nevét elküldeni nekünk a jatek@stilblog.hu email címre és jelezni részvételi szándékát a koncert Facebook eseményén!  Holnap este sorsolunk, hajrá!

facebook.com/MonoMeetsMusic