NERO HOMME – Male Fashion & Erotic Contemporary Art

A NERO Homme release partyjával szombaton, november 24-én az Urimuriban (Andrássy út 8.) egy magyar alapítású, nemzetközi magazin indul útjára. A party első állomása Budapest, de az azt követő hónapokban Berlin és London is megismerheti majd a NERO Homme különleges világát.

A budapesti buli sztárvendége Natasha Slater, a legendás Punks Wear Prada club night alapító dj-je Milánóból, aki választott otthonában a legjobb fashion partyk mellett a Dolce and Gabbana bemutatóinak zenéjéért is felel. A line-upot tovább erősíti a berlini Electronic Beats magazin szerkesztője és a GucciGoth bloggere, Daniel Jones alias BlackBlackGold. Edgar Retro Bécsből látogat el hozzánk, köztudott róla, hogy hazájában a legbevállalósabb rave-ek állandó fellépője. A vizuálokon pedig a nyers, mégis érzékeny videóival nemzetközi elismertséget szerző, dieLamb néven alkotó vizuális művész, Matt Lambert világával is megismerkedhetünk.

A line-upra nagyon büszkék a szervezők, hiszen erre a különleges éjszakára a divathoz szorosan kapcsolódó nemzetközi dj-k krémjéből lehetőségük volt az összes kedvencüket meghívni.

line-up:
Natasha Slater (Punks Wear Prada – Milan)
BlackBlackGold (GucciGoth / Purge – Berlin)
Edgar Retro (SODOM † GOMORRHA – Vienna)

+ warm-up – Mew Bay (NERO Homme – Budapest)

látvány: a selection of BARE BONES films presented by Matt Lambert

helyszín: URIMURI Budapest, Andrássy út 8.
dress code: black on black
belépő: 2800 Ft
dátum: 24. 11. 2012 / Szombat