Gyerekgardrób az Átriumban!

A Gardrób Közösségi Vásár szervezői a korábbi Gardrób ruhavásárok nagy sikerén felbuzdulva december 16-án egy nap erejéig gyerekruhákkal és játékokkal töltik meg a nemrégiben új életre kelt Átrium Film-Színház auláját!

Úgy nő a gyerek, mint a dudva? A kinőtt ruháknak már egy új ház kéne? A szomszéd kölke mindig zöldebb?

A nagy sikerű Gardrób Közösségi Ruhavásár példájára jött létre a Gardrób gyerekruha-és játékvásár, ahol a résztvevők eladhatják, elcserélhetik a kinőtt vagy megunt gyerekruhákat, és garantáltan felfrissíthetik a srácok ruhatárát és játékgyűjteményét.

A Gardrób vásárok szervezői hisznek abban, hogy az értéket nem a vételár, vagy a márkajelzés, hanem a stílus, a minőség és az egyedi megjelenés képviseli, hogy az újrahasznosításra való törekvés fontos, és a környezettudatos gondolkodás felé vezető úton minden egyes kis lépés sokat jelent.

A szervezők gondolnak a rászorulókra is – a Gardrób vásárok alkalmával a résztvevők megmaradt, már nem használt darabjait összegyűjtik és az Ökumenikus Segélyszervezet számára ajánlják fel. A Gardrób egyre aktívabb és támogatóbb közösségének hála a szervezők számára szerencsére egyre nagyobb feladatot jelent a rengeteg felajánlott adomány elszállítása, melyek garantáltan jó helyre kerülnek!

Időpont: 2012. december 16. vasárnap, 11.00 – 16.00

Helyszín: Átrium Film-Színház, Budapest, Margit krt. 55.

Esemény: https://www.facebook.com/events/304183639695347/

www.facebook.com/GardrobKozossegiVasar