TAKU design – miniatűr térplasztikák ékszerek formájában

Különleges organikus formavilág, gyönyörű kidolgozás, nemes anyagok és elegáns megjelenés teszi a TAKU design ékszereit egyedivé, olyannyira, hogy szinte nehezünkre esik eldönteni, hogy mini térplasztikával, vagy valódi ékszerrel van dolgunk.

Szűcs Katát, a TAKU design tervezőjét már régen ismerem. Emlékszem az első találkozásunkra, közeli barátaim házibuliján, a konyhában futottunk össze és egyből elkapta a pillantásom Kata gyönyörű, ébenfa fülbevalója. Különleges, sajátos formája és kivitelezése hamar kiderült, hogy egyszeri és (szinte) megismételhetetlen, Kata keze munkáját dicséri.  Ha jól emlékszem, valami ilyesmi volt, csak talán picit rövidebb:

Kata akkortájt diplomázhatott a Képző kőszobrász-restaurátor szakán, és az elmúlt jó néhány évben ezen a pályán tevékenykedett. De mivel a restaurátor szakma nem sok tennivalót ad a hideg tél folyamán, a kreativitás pedig nem szűnik munkálni az emberben, Kata idén ősszel előrukkolt régen várt, önálló ékszerkollekciójával, a TAKU-val, melynek minden darabja fantasztikus alkotás!

A kollekció darabjai válogatott nemes anyagokból, ébenfából, szaruból, elefántcsontból, piritből és ezüstből készülnek. A TAKU darabjai különlegességéhez az igényes és egyedi csomagolás is nagyban hozzájárul, az ékszerek esztétikus üvegtárolóban kínálkoznak a designvásárok alkalmával.

A TAKU design a WAMP rendszeres résztvevője,  a TAKU facebook oldala pedig itt található: facebook.com/TakuDesign, válogassatok kedvetekre!