Cacao – Csupa csoki 14 négyzetméteren

Új csokibolt nyílt a belváros szívében. A Cacao mindössze 14 négyzetméteres kis üzletének kínálatában hagyományos és töltött táblás csokik, magyar mesterek által készített gyümölcsös, fűszeres csokoládék, ízesített bonbonok, csokinyalókák, nyírfacukorkák és még sok-sok válogatott finomság várja az édesszájúakat!

“Megnyitottuk kis csoki boltunkat a Petőfi Sándor utca legelején a Ferenciek terénél. Icipici átalakítás volt, barátságos, kedves hangulatot szerettünk volna kialakítani ebben az alig 14 nm-es kis üzletben. Egy KREÁ-s fiú, Zleovszki Zsolt tervezett nekünk arculatot, a dekoráció az én feladatom volt, a Képzőn tanuló Oláh Timi pedig egyedi köténykéket készített a Cacao számára” – meséli Oláh Niki, aki az idén végzett a KREA enteriőrtervező szakán.

A Cacao tulajdonosai azokat az embereket szeretnék megtalálni, akik imádják a csokit és szívesen kipróbálnak új ízeket, vagy szeretnék meglepni barátaikat különleges magyar termékekkel. A Cacao szlogenje, „álmodj kakaóval” valójában így lenne teljes: “álmodj különleges hazai édességekkel”, hiszen a kínálatban 90%-ban hazai termelők finomságai találhatók, úgy mint a Rózsavölgyi csokikülönlegességei, a Gyulai manufaktúra, vagy a Csoxi édességei, melyek közül sok nem is kapható máshol.

Táblás és kézműves csokik, bon-bonok, csoki nyalókák, csokis témájú szalvéták, bögrék is elférnek ebben a pici boltban, de vannak ízesített teák, kávék, nádcukrok, lekvárok, zöldségkrémek, szörpök, mézek, és még pálinka is, mindez szintén hazai termelőktől. Látogassátok meg a Cacao-t a Petőfi Sándor utca 3. szám alatt és válogassatok kedvetekre!

facebook.com/cacaocsokoladebolt