Chihiro Streetcat – “A hobbim az élet, az életem a rajz”

Egy újabb bemutatkozó levél érkezett a postaládánkba, ez úttal Chihirótól, a Temesvárról származó street art – grafikusművésztől, ismerjétek meg munkáit!

Chihiro 24 éves szabadúszó grafikus, a Temesvári Képzőművészeti Egyetemen végzett grafika szakon és a közelmúltban költözött Budapestre. Munkái között ugyanolyan hangsúlyosan szerepelnek az utcaművészeti alkotások, mint a grafikák, illusztrációk.

Chihiro kiskórától fogva rajzol, grafikával komolyabban 12 éves kora óta foglalkozik, innen vezetett az út a Temesvári Képzőművészeti Egyetemen megszerzett diplomáig. Budapestre azzal a szándékkal költözött a közelmúltban, hogy animáció szakra felvételizzen. Addig pedig nagy erőkkel építi saját divatmárkáját, emellett önálló kiállítására készül, melyet jövő nyárra tervez. Illusztrátori munkákat vállal szabadúszóként, fest és igyekszik megvalósítani álmait.

Nagyjából tíz éve fest az utcán, ez látványosan megmutatkozik alkotói stílusán – rajzait, festményeit folytatólagos vonalak mentén dolgozza ki, melyről leolvasható a munka folyamata. Falakon kívül festett már street-art rendezvényeken gördeszkákat, autót, snowboardot, festett már fénnyel falra, rajzolt képregényt, és fotóval is foglalkozik.

Chihiro munkáit alaposabban is megismerhetitek weboldalán keresztül! Mi pedig sok sikert kívánunk az animáció felvételihez és a régi álom megvalósításához, hogy megszülessen Chihiro első saját mesekönyve!

chihirostreetcat.weebly.com