NON+ Pop-Up Store Vol.2.

A decemberi nagy sikerre való tekintettel február 1-én újra nyitja kapuit a NON+ pop-up üzlete a MOM Park egyik földszinti üzlethelyiségében. A vagány, játékosan lezser designer darabok szerelmeseinek ajánljuk.

A decemberi nagy sikerre való tekintettel február 1-én újra nyitja kapuit a NON+ pop-up üzlete a MOM Park egyik földszinti üzlethelyiségében. A butik belső kialakítása a tavalyihoz képest részben átalakult, viszont a kollekciók darabjainak teret engedve a dekoráció továbbra is az egyszerű, kreatív megoldásokból táplálkozik.

  

A NON+ Kiss Sarolta tervezőgrafikus-lakberendező divatmárkája. A bécsi divathéten, valamint a Fesch’Markt design vásáron is kiállításra került kollekcióit egyszerű vonalak, kényelmes megoldások és visszafogott színvilág jellemzi. A NON+ ruhák legtöbbjét egy-egy grafikai elem, idézet díszíti. A kollekciók darabjai egy téma, egy hangulat köré szerveződnek, a grafikák pedig mindezt szolidan hangsúlyozzák. Az egyedi darabokat kiváló minőségű anyagokból kézzel szabják-varrják, a mintákban és a ruhák fazonjában egyaránt tükröződik a letisztultság és a kreativitás. Fontos szempont a hordhatóság, a stílusbeli merészség.

 

Indítsátok az évet aktívan, nyüzsögjetek, mozogjatok, mosolyogjatok! Legyetek nyitottak a világra, érezzétek jól magatokat a bőrötökben és tegyétek mindezt fesztelenül, szabadon. Ugorjatok be az üzletbe, nézzétek át a kínálatot és válasszatok az egymással kitűnően kombinálható felsők, ruhák és leggingsek közül.

Hogy mit mivel viseljetek? Ezek a tervezői darabok a megfelelő párosításban a városban való mozgolódás mellett sportolásra is kiválóan alkalmasak. A kérdés: Ti mit kerestek?

 

Non+ Pop-up  a Mom Parkban: 2013. február 1 – február 28.

Nyitva tartás: H-Szo: 10.00-20.00 V: 10.00-18.00

 

facebook.com/nonplusz