Közös Piac – Március elején új termelői vásár az Akvárium Klubban

2013. március 2-án, első alkalommal kerül megrendezésre a Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár az Akvárium Klubban.

A Budapest szívében található rendezvényközpontban megtartott vásáron olyan hazai kistermelők, őstermelők és kis manufaktúrák jelennek meg termékeikkel, akik ellenőrzött forrásból származó, minőségi alapanyagokból készülő ételkülönlegességeket, valamint saját termesztésű zöldségeket, gyümölcsöket, fűszereket és más finomságokat kínálnak az érdeklődők számára.

A Közös Piac szervezőcsapata a jövőben havi rendszerességű vásárral azt szeretné elérni, hogy a piacra járás ne csupán egészséges, finom és megbízható forrásból származó hozzávalók beszerzését jelentse, hanem közösségi élményt teremtve szórakozást is nyújtson a vásárlóknak. A cél egy olyan esemény, ahol a látogató a zöldségek, gyümölcsök, sajtok mellett finom falatokat, ételkülönlegességeket is talál, eközben pedig megismeri Magyarország legkreatívabb termelőit is.

A termelotol.hu segítségével a Közös Piacra eddig több, mint 90 árus jelentkezett, olyan különlegességekkel, mint: csicsóka, finn kenyér, árpafű, bonbon, mangalica készítmények, chutney, kecsketej, rozstallér, vagy vadpástétom. A különlegességek mellett természetesen megtalálhatók lesznek hagyományos, de minden esetben kiváló minőségű piaci termékek, így zöldséget, gyümölcsöt, tojást és húsokat is érdemes lesz a Közös Piacon beszerezni.

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár

2013.03.02, 9-16 óráig

Akvárium Klub (1051. Budapest, Erzsébet tér)

https://www.facebook.com/KozosPiac