Színes székekkel hozza el a tavaszt a MÖBELKUNST

Az egyik legnehezebben fellelhető bútordarab a kényelmes, íróasztalhoz passzoló szék, ami jól is néz ki, lehetőleg nincs horrorisztikus ára, és nem kell félév múlva leselejtezni. Én ezer éve keresem és még mindig nem találtam meg az igazit, de a Möbelkunst új kollekciója nagyon ígéretesnek tűnik, ráadásul a szivárvány szinte bármely színéből választhatunk, ollé!

Nemrég érkezett a MÖBELKUNSTHOZ egy nagy adag hetvenes évekbeli Flötotto iskolaszék, elnyűhetetlen és ergonomikus német darabok hajlított fából, fém csillagtalppal. Forgós, állítható magasságú, szépen alkalmazkodó bútorok, a felnőtt avagy tini verzió ráadásul hidraulikusan emelhető.  Kell ennél jobb? Aligha!

A székek történetéhez hozzátartozik, hogy a többségükön mindenféle állatos matricák voltak, amiket a tisztítás eltüntetett, de felhívták rá a figyelmet, hogy gyerekeknek mennyire fontos, hogy kötődjenek a saját tárgyaikhoz, valamilyen módon személyessé tegyék őket. A MÖBELKUNST csapatának az az ötlete támadt, hogy bár szép mélybarna színűk van – de sokkal jobban működnének színesen, főleg a gyerekszobában. Mielőtt nekiestek volna a székeknek, hogy véletlenszerű színekre fessék őket, úgy döntöttek, a vevőkre bízzák a választást.

Az elmúlt hetekben tesztelték a festékeket, és a felületkezelést, hogy biztosan ellenállóak és kopásállóak legyenek, így a színes festék biztosan nem fogja befogni a gyerekek ruháját, nem fog apró szemcsékben leperegni. A kiválasztott festékből több, mint 250 árnyalat elérhető, úgyhogy nem lesz nehéz mindenkinek megtalálnia a kedvencét! Kihagyhatatlan!

Gyerek méretben: 12 000 Ft (4 – 12 éves korig)
Felnőtt méretben: 15 000 Ft (13 éves kor felett)

Írjatok a Möbelkunstnak, ha sikerült kiválasztani a listából az igazi színt ide: nfo@mobelkunst.hu, vagy látogassatok el valamelyik vasárnap a Möbelkunst raktárába a Földváry u. 4., Budapest, Hungary, 1097 címre!