Smallgarden – A gyerekdesign legjava

Hiánypótló kezdeményezésként indult el április elején a Smallgarden webshopja, melynek kínálatában egyedi, minőségi, gyerekeknek szóló ruhákat, design tárgyakat, kiegészítőket találunk hazai és külföldi kreatív alkotók gondosan összeválogatott alkotásaiból.

A Smallgarden webshop elindításával az ötletgazdák régóta dédelgetett álma valósul meg – egy (egyelőre) virtuális designbolt létrehozása, ahol az érdeklődők ízléses és igényes ruhákat, kiegészítőket, játékokat és bútorokat találnak a család legfiatalabb tagjai számára.

Cicák, babák, nyakláncok az Eszterdától
Makedo elefánt építő készlet
Virágos majom a NAMItól

 A tulajdonosok gyakorló szülőkként jól ismerik a gyerekek világát és meggyőződésük, hogy az igényes, ízléses és kreatív vizuális környezet már gyerekkorban alapvetően meghatározza a kicsik személyiségét, későbbi érdeklődését és kreativitását. A Smallgarden célja, hogy a tehetséges hazai alkotók munkáit széles körben eljuttassa a kreatív gyerekdesign iránt érdeklődő közönséghez, és a terület néhány kevésbé ismert, izgalmas külföldi képviselőjét bemutassa a hazai közönség számára.

ABC nyomat Rofusz Kingától
Tattyo játéktetoválások

A Smallgarden kollekciójában fellelhető márkák közös jellemzője a karakteres grafikai jelleg, ami azonnal beindítja a szülők és gyerekek fantáziáját, kreativitását, így teremtve kapcsolatot tárgy és leendő gazdája között.

Kiskakas füzet

A kínálatban a hazai tervezőket a Marbushka, az Eszterda, Rofusz Kinga, a Kiskakas, Manuela, a Mákvirág, és az Ykra képviselik, a külföldi márkák között megtalálhatók a Ferm Living, a Mon Petit Art, a Soft Gallery, a The Brand, a Mini&Maximus és a Tattyoo termékei.

Half Moon tároló a Ferm Livingtől
Kígyó úr a Ferm Livingtől

 

A webshop április 1-jétől várja szeretettel az egyedi, igényes gyerekdesign iránt érdeklődőket a www.smallgarden.hu címen.

www.smallgarden.hu