Szombaton ismét Közös Piac!

Május 11-én, immáron harmadik alkalommal nyitja meg kapuit a Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár, ahol a termelők hatalmas választékkal várják az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket. A kistermelők portékái között megtalálható zöldség, gyümölcs, lekvár, süti, hús, fűszer és még sok-sok odaadó figyelemmel készült finomság.

A Közös Piac szervezői azt szeretnék elérni, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat, találhatnak tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül.

Az immáron hagyományosan, havonta megrendezésre kerülő Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár a nyári szezon idején új helyszínre költözik: Central Passage – Új Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.) 

S mivel a passzázs egész területe fedett, a rossz idő sem kell, hogy elriassza a piacra vágyókat, gatrantáltan nem ázik meg senki!

A Király utca ma a főváros egyik legfelkapottabb utcája, mind a budapestiek, mind a turisták között. Az átjáró mindössze 50 méterre található a Deák Ferenc tértől. Megközelíthetőség autóval: A Central Passage a Király utca és a Paulay Ede utca között helyezkedik el. (Utóbbira a Bajcsy-Zsilinszky útról lehet ráfordulni, a Király utca a Károly körút felé egyirányú.)

A visszatérő termékek között megtaláljuk a Panyolium szárított gyümölcseit, a Nektári Manufaktúra gyümölcsleveit, a Buzás Borokat, az Élménykonyha különleges csokijait, a Donum Terrae tökmagolaj termékeit, zöldségeket, gyümölcsöket, sajtokat, húsokat, lekvárokat, szappanokat és szörpöket, valamint újdonságként a Chili Hungária, a Sütipont és Gyümi Dunarét finomságait.

Ezek mellett május 11-én több mint 50 árus várja különlegességeivel a Gödör Klubnál lévő Central Passag-ben a piacozni vágyókat.

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár

2013. május 11, 10-17 óráig

Central Passage – Új Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)

Facebook esemény: www.facebook.com/events/387821014646497

Közös Piac a Facebookon: www.facebook.com/KozosPiac

zp8497586rq