Bicikli Pop-up bolt a Projekt Showroomban

Mindjárt itt a tavasz közepe, mostanra mindenki igazán kivetkőzhetett a téli göncökből, előkerültek a ballonkabátok és kirajzottak a biciklik. A Projekt Showroom május 9-én nyíló pop-up boltjában ezúttal a legjobb használt, egyedi és új kerékpárokat válogatták össze. Aki ellátogat a Hajós utcai boltba ebben az időben, nem csak városi bringák közül válogathat, de a legkülönbözőbb kiegészítők közül szemezgethet! A nyergek, markolatok, felnik, sárvédők mellet lenyűgöző válogatást találhatunk kosarakból, biciklis táskákból, világításból, lakatokból és még sok minden másból.

A utóbbi időben a városi biciklizés nem csak azért jött divatba, mert sokaknak lett elege a tömegközlekedésből, nem is azért, mert környezet- és költségkímélő, de még az sem biztos, hogy elegendő érv lenne mellette, hogy gyorsabb, egészségesebb módja a helyváltoztatásnak, mint más járművön a dugóban vesztegelni. Az emberek kezdenek ráébredni a biciklizés szépségeire. A szabadságra, amit ez az egyszerű szerkezet ad, és nem utolsó sorban a bringás stílus esztétikai értékére, ami épp úgy fontos érv a kerékpár mellett.

A pop-up bolt ezúttal nem csak kézzelfogható dolgokat kínál, számtalan programmal is készülnek a szervezők. Lesznek villámprezentációk, melyekben a márkaképviseletek bemutatják a fekvő bringát, az elektromos és az összecsukható bicikliket, az előre rögzíthető gyermekülések kiváló képviselőjét és a méltán egyre népszerűbb spy bike-ot, amely lehetővé teszi, hogy kedvencünk GPS-szel követhető legyen abban az esetben is, ha valaki megpróbálná meglovasítani. Saját kerékpár karbantartó workshopunkon a laikus felhasználó megtanulhatja az egyszerűbb biciklis javításokat. Ezekkel összességében nagyon sok pénz spórolható és nem kell hozzá bicikliszerelővé válni.

A bringás pop-up együttműködő partnere a Rocket Bikes Underground Kerékpárbolt és Műhely lesz, ők biztosítják a szervízt is a bolt ideje alatt. A frissen beszerzett kiegészítőt nyomban felszerelik, ezen kívül segítenek a felsorakozott használt kerékpárokból kiválasztani az igazit és ha úgy adódik, a felújításban, tökéletesítésben is számíthatnak rájuk az érdeklődők.

BICIKLI POP-UP BOLT – 1065 Budapest, Hajós utca 41.

2013. május 9-16-ig minden nap reggel 10-től este 20 óráig

facebook.com/projektshowroom

 

zp8497586rq