Philosophy – új divatmagazin a láthatáron

2013 tavaszán megszületett egy új, kísérleti jellegű online magazin, a Philosophy. A friss médium Boldov Eszter ötlete alapján azért jött létre, hogy platformot biztosítson Magyarország tehetséges fiatal művészei számára. A fotósok, divatszakemberek, modellek, valamint írók a szóban forgó, hamarosan megjelenő, ingyenes divatmagazin felkérésére készített munkáikat így letisztult környezetben, nemzetközi színvonalon publikálhatják.

Alapul véve a BITE Magazine vagy a RAW szellemiségét, a Philosophy azt a feladatot vállalta magára, hogy az eddig kevés lehetőséghez jutott szakembereket, illetve a feltörekvő tehetségeket és munkáikat megismertesse a divat és a művészetek kedvelőivel, országunk határain belül és természetesen azokon kívül is.

A Philosophy egy évente kétszer megjelenő, egyenlőre digitális formában publikált magazin, mely meghatározott tematikák alapján rendezi aktuális anyagait. Első, Archetypal elnevésű lapszámát olyan interjúk, editorialok és különféle egyéb tartalmak alkotják, melyek valamely tulajdonságukban érezhetően rámutatnak az előbbi szimbolikus címszóra.

Ebben a számban olyan fotósokkal dolgozott együtt a magazin kreatív gárdája, mint Oleg Borisuk vagy Barna Bálint, és többek között olyan érdekes mű- vészekkel készítettünk interjút, mint Jagicza Patrícia, Konok Tamás vagy éppen az aprólékos modern diorámák kifaragásával foglalatoskodó Kris Kuksi.

A Philosophy első száma 2013. május 27–én jelenik meg a VM MODEL MANAGE- MENT támogatásával.

A digitális magazin ingyenesen megtekinthető az alábbi linken: www.philosophy-magazine.com 

Jó szórakozást!

zp8497586rq