Stylewalker Night – Special Edition

A Stylewalker Night, a Belváros-Lipótváros Önkormányzata által támogatott design túra nagy örömmel csatlakozott június 8-án a Central European Fashion Days, a Gombold újra! Közép-Európa pályázat záróeseményéhez egy special edition keretén belül.

 Az V. kerületben található magyar vonatkozású tervezői üzletek este 9-től egészen éjfélig várják a Gombold újra közönségét, és azokat, akik testközelből is szívesen megismernék a hazai designereket és alkotásaikat. Azok számára is tud újdonságot nyújtani az esemény, akik már részt vettek az elmúlt négy évben, hiszen  a már megismert és kedvelt boltok mellett ismét feltűntek újak is. Ilyen Német Juci, a Nemjuci frontemberének a Csendesben található üzlete.

Nemruci a Csendesben – Ferenczy István utca 5.

A Nemruci azokhoz szól, akik szeretik az egyedi megjelenést, és nem áll távol tőlük a környezettudatosság sem. Az itt kapható second-hand ruhák többsége átalakítás által nyert új személyiséget. Nemesi Anna ékszerdoboznak ható boltjában, a Nemesi Anna Jeweryben várja az arany, ezüst és réz ékszerek szerelmeseit, a wonderLab pedig 30 tervező munkáit teszi elérhetővé napról napra, és persze ezen az estén is, ráadásul ez nem csupán bolt, hanem alkotóközösség is.

wonderLAB – Veres Pálné utca 3.
Nemesi Anna – Bástya utca 14.

Természetesen most is készülnek kedvezményekkel az üzletek, így különösen érdemes bejárni a Belváros apró utcáit, és szemezgetni a hazai design kínálatból.

Stylewalker Night SPECIAL EDITION

2013. június 8. 21:00-0:00

Résztvevő üzletek:

Bomo Art Budapest, Buborék, Colorbar, Eventuell Galéria, Hybridart Design Shop&Café, Insitu, Lollipop Factory Budapest, Nemesi Anna Jewellery, Nemruci, Retrock Deluxe, Rododendron Art&Design Shop, TheGardenStudio, wonderLab concept store

 www.stylewalker.hu

zp8497586rq