Szombaton ismét Közös Piac a Central Passage-ban

Budapest legnagyobb termelői vására, a Közös Piac májusban új helyszínre költözött, az Új Gödör Klub előtt lévő Central Passage-ban várja a termelői finomságokra vágyókat most szombaton, június 15-én is 10 és 17 óra között.

A Király utcáról nyíló, a Deák tértől mindössze 50 méterre található fedett, de természetes fényű helyszín az első alkalmat követően nagy sikert aratott mind az árusok, mind a vásárlók körében, amit mi sem bizonyít jobban, mint a nagyszámú újrajelentkezés.

A visszatérő termékek között megtaláljuk a Love2Smile kézműves szappanjait, a Panyolium szárított gyümölcseit, Margit Hőllókői Réteseit és a Chili Hungária különlegességeit. Először lesznek jelen a Közös Piacon a Panificio il Basilico péksüteményei, a Csokoládia finomságai és Marmalady’s lekvárjai. Mindezek mellett június 15-én több mint 50 árus várja különlegességeivel a Gödör Klubnál lévő Central Passage-ben a piacozni vágyókat.

A Közös Piac szervezői számára a cél az, hogy minél többen helyi termelőktől és megbízható forrásból vásároljanak. A piacon kizárólag egészséges ételeket, finomságokat, találhatnak tartósítószerek, káros növényvédő-szerek és manipulált gének nélkül.  A Közös Piacon a termelők hatalmas választékkal várják az egészséges és megbízható forrásból származó termelői finomságokra vágyó érdeklődőket. A kistermelők portékái között megtalálható zöldség,  gyümölcs, lekvár, süti, hús, fűszer és még sok-sok odaadó figyelemmel készült ínyencség.

Közös Piac – Közösségi Termelői Vásár

2013. június 15, 10-17 óráig

Central Passage – Új Gödör Klub (1061. Budapest, Király u. 8.)

Facebook esemény: www.facebook.com/events/387821014646497

zp8497586rq