Krúdy és a NepaintWorks a Király utcában

Korábban beszámoltunk már a NeopaintWorks Erzsébetvárosi faldekoráció dömpingjének első elkészült, Dob utcai munkájáról és már itt is a sorozat követező része, ezúttal a Király utcából jelentkezünk!

Tegnap adta át a NeopaintWorks faldekorációs csoport a „TűzfalRehab az Erzsébetvárosban 2013” elnevezésű tűzfalfestési program második felületét a Király utcában. Az Erzsébetvárosi Önkormányzat valamint a Trilak Festékgyár Kft. támogatásában létrejött sorozatban további hat felület kap új arcot a közeljövőben a VII. kerületben.

“A Király utcai felület tervezésénél figyelembe kellett vennünk, hogy műemléképületről van szó, melynek köszönhetően szigorú előírások vannak, hogy mi kerülhet fel a felületre és milyen formában. Elsődleges szempont volt, hogy passzoljon a környezetbe és témájában köthető legyen a Király utcához. Krúdy Gyula elhíresült mondását „használtuk” miszerint a Király utca „a legpestibb utca”, valamint a festmény alján található idézet is tőle származik.” – Meséli Jankovits Barnabás a NeopaintWorks alapítója.

A sorok hűen adják vissza a régi Király utca hangulatát, ezt a szempontot követte a faldekoráció központi elemének kiválasztása is, az utcára jellemző, egyedi lámpaoszlop. Ez eddig a kevenc Neopaint munkánk!

Király utca 1929-ben

Kíváncsian várjuk a folytatást, ismerkedjetek addig a NeopaintWorks munkáival a csapat Facebook oldalán!

www.neopaint.hu

zp8497586rq