A pénteki Creative Mornings vendége Zsidai Zoltán Roy

A CreativeMornings Budapest júniusi programjának vendége ezúttal az egyre mozgalmasabb pesti biszró- és gasztrokultúra meghatározó alakja, Zsidai Zoltán Roy lesz. Roy többek között a Spíler, a Pierrot, az ÉS, a Pest Buda és a 21 tulajdonosa és ötletgazdája, aki nemcsak az étteremvezetésre, hanem az enteriőrök kialakítására is kiemelt figyelmet fordít. Előadásában elárulja, hogy honnan merít inspirációt, és hogy miért fontos a kreativitás az üzleti életben is.

A megszokott CM_BDP hangulatot ezúttal nem csak a kreatív társaság, az olasz Illy kávé és a Danone Actimel dobja fel: a “food” hónap jegyében saját készítésű reggelivel, sütikkel és más meglepetésekkel garantálja a Creative Mornings csapata, hogy jól induljon a péntek reggel!

A hg.hu és az Ombrello csapatal elközelezetten dolgozik a hazai kreatív szakma támogatásáért, ezért csatlakoztak 2011-ben a mára már több mint 50 városban működő CreativeMornings kezdeményezéshez. A budapesti rendezvénysorozat az elmúlt években az egyik legnépszerűbb szakmai eseménnyé nőtte ki magát, ahol havonta egyszer inspiráló előadással és reggelivel várjuk az érdeklődőket.

 A korlátozott férőhelyek miatt a programra előzetes regisztráció szükséges: www.cmbudapestjunius.eventbrite.com

 Reméljük, hogy együtt kávézunk péntek reggel!

facebook.com/CreativeMorningsBudapest

zp8497586rq