Értékpárok – Dizájn más szemmel – Új időpont: Július 2.

Július 2-án indul a Holdudvar nyári dizájnszakmai előadás- és beszélgetéssorozata két meghatározó fogalom körül tematizálódva, négy kiváló designer egy két órás esti program keretében a Margitsziget fái alatt. Ezt kínálja a Holdudvar július 2-án debütáló programsorozata, az Értékpárok – Dizájn más szemmel, Kovács Dániel művészettörténész és Batta Barnabás kommunikációs szakember, trendkutató szervezésében. Az első alkalommal a „Szép és szokatlan” fogalompárja köré épülnek fel a 10-15 perces előadások, valamint a beszélgetés a designerszakma négy kiváló képviselőjével.

MúzemCafé – Salát Zalán Péter

Az Értékpárok – Dizájn más szemmel célja, hogy közelebb hozza a designerek sokszor távolinak, elvontnak tűnő világát a hétköznapokhoz. Ehhez olyan, mindannyiunk számára jelentős fogalompárokat hívunk segítségül, amelyek segíthetnek tájékozódni a kreatív tervezés és ipar világában járatlanabbak számára. A program természetesen a szakmabeliek számára is tartogat újdonságokat, hiszen élvonalbeli kollégáikat ismerhetik meg újszerű, szubjektív, talán eddig rejtett aspektusokból.

Vági Flóra ékszere

Ehhez a program szakmai résztvevői négy rövid előadással készülnek, saját munkásságukon keresztül adva új szempontokat ahhoz, hogy a hallgatók önálló gondolatokat és kritikát fogalmazzon meg saját környezetében található vizuális jelenségekkel kapcsolatban. A „gyorstalpaló designkurzus” egy órás, kötetlen, moderált beszélgetéssel folytatódik, amelybe a közönség is bekapcsolódhat. Mindehhez a kellemes légkört a Holdudvar vendéglő és szórakozóhely biztosítja.

Benedek Zsanett és Lakos Dániel – Tervhivatal – Goldberger irodabelső
Vágó Réka
Vági Flóra ékszere

Az első, július 2-i alkalom meghívott előadói és vendégei: Benedek Zsanett és Lakos Dániel, a Tervhivatal építész-designerei, Vági Flóra ékszertevezőSalát Zalán Péter tervezőgrafikus, a MúzeumCafé folyóirat művészeti vezetője; valamint Vágó Réka cipőtervező. A beszélgetést Batta Barnabás moderálja majd.

Értékpárok – Dizájn más szemmel: Szép és szokatlan

2013. július 2. 19h

Holdudvar, Margitsziget

Belépő nincs.

Az esemény Facebook oldala itt: https://www.facebook.com/events/158758577636926/

zp8497586rq