LABsoloot – Július végén indul az Absoloot workshop

Az egyedi grafikai munkák, a minőségi papírok, alapanyagok és a professzionális megoldások iránt érzett rajongás indíttatásából született az Absoloot új kezdeményezésének ötlete – a tervezőcsapat úgy döntött, hogy workshop sorozatot indít, ahol szakmabeliek tanulhatnak szintén szakmabeliektől olyan témákról és technikákról, amikkel eddig nem sikerült közelebbről megismerkedniük.

A július végén induló, havi rendszerességgel jelentkező workshopok kifejezetten a grafika területén tevékenykedő szakmabelieket célozzák meg, továbbképzés szerű szakmai fórum jelleggel, profi színvonalon és magas minőségben. A kétnapos programokat minden alkalommal a szakma egy elismert képviselője vezeti egy-egy izgalmas témát körüljárva, az előadások helyett intenzív alkotással, a második nap végére kész tervekkel és termékekkel. A tervek szerint a program nemzetközi lesz, ennek érdekében a hazaiak mellett elismert külföldi grafikustervezők is érkeznek témavezetőnek, illetve a határon túlról is várják résztvevők jelentkezését a workshopokra, hiszen a színes és széles látókör a kreatív ötletek és megoldások legfőbb táptalaja.

Az egyes workshopokok készült terveket  az Absoloot csapata megvalósítja és közös kiállításon mutatja be a workshopokat követően. A programsorozatot ingyenes nyílt napok egészítik ki, ahol olyan alapvető fogalmakkal lehet majd megismerkedni, mint a print metódusok, papírfajták, szerzői jogok, stb.

 Első időpont: 2013. július 27-28. – Borzák Márton – IDENTITRICK

 Helyszín: 1095. Budapest, Soroksári út 48. Malomudvar, 22-es melléképület

 Kapcsolat: workshop@absoloot.hu, +36.70.622.8095

 Jelentkezés és információ: workshop.absoloot.hu

 

facebook.com/absolootart

 

zp8497586rq