wonderLAB Design Piknik és kiállítás megnyitó

Mi a közös a csillámpóniban, a törpékben és a nyár egyik legtrendibb piknikében? A wonderLAB. Gyertek el július 18-án csütörtökön 18 órától 22 óráig a wonderLAB Design Piknikre, ahol találkozhattok a labor tervezőivel és kellemes zene mellett megnézhetitek a csapat fotókiállítását.

2013.07.18-án a Design Terminál támogatásával nyíló kiállításukkal is a a labor szellemiségét meghatározó “EGYÜTT KÖNNYEBB” elvét szeretnék tovább mélyíteni. Több szempontból is alátámasztják elméletüket: egyrészt a sajátos hangvételű fotósorozatban, minden wonderLAB tervező terméke szerepel, amely mutatja milyen jól megfér egymás mellett több mint 30 márka, ha kreatív közösségként működik együtt.

Másrészt, a fotók különböző fázisainak elkészítésére két fotóst kértek fel, Dóra Tündét és Weber Áront. Az első felvonást Tünde stúdióban készítette, majd a második felvonásban a modelleket Áron izgalmas szituációkba helyezte és újrafotózta. Nem mindennapi végeredmény született:  a sorozat bemutatja, mi történik abban az esetben, ha két teljesen egymástól eltérő látásmód találkozik a képeken belül.

 Are you wonderING?

esemény: wonderLAB Design Piknik és kiállítás megnyitó

szervezők: Design Terminál, wonderLAB concept store

fotók: Dóra Tünde és Weber Áron

A megnyitót követően a kiállítás egy héten át (07.25-ig) lesz ingyenesen megtekinthető a Design Terminálban, minden nap 12h-20h-ig.

zp8497586rq