UM Collective

Az UM Collective egy friss mobilfotós közösség, melynek tagjai az Instagramon találtak egymásra és ennek örömére hozták létre online portfóliójukat. A folyamatosan frissülő blogon a csoport tizenegy alkotóinak újabb és újabb munkáival találkozhatunk.

UM featuring Péter Almay

A csoportot Félix Krisztina (@kikasz) és Andok Tamás (@theboxman_) hívták életre elsősorban azzal a céllal, hogy önszerveződő közösségükön belül megosszák egymással és másokkal képeiket és a tapasztalataikat. 2013. április 17-én született meg az első bejegyzés a csoport Tumblr oldalán: http://umcollective.tumblr.com/. A napi rendszerességgel frissülő fotóblogon nyomonkövethetjük a tagok hétköznapjait, hangulatait, különleges pillanataik élményét. AZ UM Collective csoportja nem teljesen zárt, időről-időre megjelennek a blogon csoporton kívüli alkotók munkái is.

Zentai Lili
Félix Krisztina
Bondor Adrienn

Az UM Colletive távolabbról nézve egy nagyobb, összefüggő portfolió, melyet több magyar alkotó egyedi és egyéni fotói, fotósorozatai építenek fel. Nincsenek szabályok, a képek a lehetnek színesek vagy fekete-fehérek, készülhetnek városban vagy természetben, belső és külső térben. A tagok között van, aki inkább az architektúrákat, formákat, más az embereket és az elcsípett pillanatokat kedveli jobban, és persze akadnak mindenféle átfedések. A kapocs az eszköz, a mindig kéznél lévő mobil, és vele a növekvő figyelem és a vele járó izgalmas spontaneitás.

Galgóczi Arnold
Félix Krisztina
Zentai Lili

 Az UM Collective Facebook oldalán nyomonkövethetitek a blog folyamatosan frissülő tartalmát, érdemes!

 

umcollective.tumblr.com

 

zp8497586rq