Blind Chic. – Riverside Adventure

Hangulatos tetőterasz buli keretében mutatkozott be tegnap este a Blind Chic. friss nyári kollekciója. Természetesen elmentünk megnézni.

Nagytétény egyébként nincs közel, még innen majdnem Dél-Budáról sem, ahonnan én indultam, éppen ezért úgy gondoltam, hogy akkor legyen kirándulás, felültem bringára, és kitekertem a Blind Chic. Art Quarter Budapest-i műhelyébe.

A Blind Chic. műhelyének helyet adó Art Quarter Budapest koncepciója önmagában is megérdemelne egy cikket, mert igen izgalmas. Az történt itt a Nagytétényi út 48-50. szám alatt, hogy a befektetők az egykori Haggenmacher Udvar területén a régi sörgyár épületét egy különleges művészeti bázis kialakításának céljával felújították, és a sajátos igényeknek megfelelően létesített műhelyekbe és kiállítótermekbe kreatív alkotókat, művészeket várnak. “Szeretnénk, ha egy dinamikus, élő és kreatív közösség lakná be a házat, ami idővel olyan fórummá válna, ahol a magyar és külföldi művészek egymás munkájába betekintve, lehetőségeiket kitágítva formálna közösséget.” – olvasható weboldalukon. Jelentkezni egyébként pályázat útján lehet.

Szóval ennek a patinás épületnek a második emeletén található Julcsi és Neza műhelye, az új kollekciót pedig az épület tetőteraszán egy hangulatos, naplementés-barátkozós buli keretében ünnepelték.

Az új kollekció a bálnákat és a medvéket ünnepli – a Blind Chic. ugyanis állatkoról nevezi el kollekcióit.  A korábbi Wolfie és Fox (kedvencünk) után most alkalmunk nyílik megismerkedni a Whale és Handee Bear darabokkal. A Whale a korábbi Fox táskák lekerekített, nőiesített változata, melyet különféle egyszínű és kétszínű, bőrös és bőr részletek nélküli változatban is megtalálunk a kollekcióban.

A Handee Bear pedig kifejezetten praktikus kiegészítő izzasztó nyári napokra (is), hiszen speciális bőr pántjának köszönhetően utazás közben kormányra is szerelhető, egyébként vállon átvetve viselhető, klassz csajos darab.

A tegnapi bemutató egyébként baráti kedvezményekkel várta az érdeklődőket, de érdemes figyelemmel követni a Blind Chic. Facebook oldalát és webshopját is, biztosan lesznek a jövőben is kihagyhatatlan akciók!

 

www.blind-chic.com

 

zp8497586rq