Aki innen kiszabadul, értékes ASUS notebookal lehet gazdagabb

Augusztus 23-án indul az egyik vezető technológiai gyártócég, az ASUS legújabb akciója, A Kód Küldetés, melyben a résztvevők testközelből megismerhetik az ASUS legtrendibb termékeit, miközben egy interaktív játékélmény részesei lehetnek. A kitelepülés országosan 4 nagyvárosban zajlik majd. Érdemes regisztrálni, mert minden játékos a helyszínen ajándékot kap, akik pedig sikerrel megfejtik a kódot az értékes fődíjakért is indulhatnak.

A napjainkban népszerű kiszabadulós játékok mintájára készült „A Kód Küldetés” interaktív játékban az ASUS új termékei segítségével teljesíthetik a feladatot a résztvevők.  A játékba 2-3 vagy 4-5 fős csapatokat várnak, akiknek az erre a célra épült gömbsátorban kell egy titkos kódot megfejteniük. A Szegedre, Pécsre, Budapestre és Debrecenbe is ellátogató játék pontos helyszínét az ASUS Magyarország Facebook oldalán lévő játékban lehet kitalálni, ahol a játékosok megkaphatják a helyszínek pontos koordinátáját és időpontot foglalhatnak rá.

A Facebook applikációval nyerhető ASUS Vivo Tab Smarton kívül, a helyszíni kitelepülések során USB karpántokat, ASUS logóval ellátott ajándékokat és a fődíjat, egy ASUS Transformer Book-ot nyerhetnek a résztvevők.

Segítségképp annyi, hogy a promóció első helyszíne Szegeden lesz, ahol augusztus 23-án és 24-én lesz megtalálható az ASUS Szuperkabin. A további helyszínek az ASUS Magyarország Facebook oldalán kerülnek meghirdetésre a kampány kezdetekor.

A játékban részvevő eszközök:

A egyik legérdekesebb eszköz az ASUS Taichi, ami egy olyan vékony Ultrabook™, amelynek kétképernyős kialakítása a noteszgépek és a táblagépek legjobb jellemzőit egyesíti a felülmúlhatatlan mobil rugalmasság érdekében.

ASUS Taichi dual screen Ultrabook

Az ASUS Transformer Book egy nagyteljesítményű, különlegesen jól hordozható Windows 8-as eszköz, amely táblagép és noteszgép is egyben, a sokoldalú dokkolási megoldásnak köszönhetően.

ASUS Transformer Book

A most elérhető legfejlettebb Ultrabook™, az  ASUS Zenbook™ Touch, mely kiemelkedő teljesítménye mellé lenyűgöző szálcsiszolt felületképzés és Full HD felbontású többujjas érintőképernyő társul.

ASUS Zenbook™ Touch

A negyedik számítógép amit a játékosok megismernek, az ASUS VivoBook, ami egy remek képességű általános noteszgép azoknak az átlagos felhasználóknak, akik a legtöbbet szeretnék kihozni a Windows 8-ból.

A legvégső és a legizgalmasabb termék, a PadFone 2 ami, egy teljes funkcionalitású, 4,7 hüvelykes, iparágvezető specifikációjú Android™ okostelefon, amely az egyedi PadFone 2 Stationbe dokkolva egy könnyű, mégis teljes funkcionalitású 10,1 hüvelykes táblagéppé változik.

Padfone 2

https://www.facebook.com/asushu

https://www.facebook.com/asushu/app_208195102528120

 

https://www.akodkuldetes.hu

 

zp8497586rq