DORIDEA 2013/14 Ősz -Tél

A Doridea 2013/14-es Őszi/Téli kollekcióját a természet rejtett kincsei ihlették. A márkára jellemző finom elegancia ezúttal leheletnyi vad fűszerezéssel gazdagodott, melyet az állat és növényvilág ihlette anyaghasználat tesz különlegessé. A kollekcióban a natúr hangulatú textilek mellett hangsúlyt kaptak a letisztult, izgalmas formában megbújó állatbőrök és az elegáns arany felületek.

A természet emberi szem számára titokzatosan rejtőző rétegei, finom átmenetei inspirálták a Doridea új kollekciójának darabjait. Az ékszerek felépítése az állat- és növényminták, fényes és matt felületek sokszor láthatatlan harmóniáját adja vissza. A tekercsek ezúttal a fakéreg, a levelek és virágszirmok végtelen gazdagságának formavilágába öltöztek.

 

A férfikollekció darabjai a téma domináns jegyeit natúr visszhangként őrzik, a praktikus megoldások révén a karkötők könnyen egy casual vagy alkalmi outfit részévé válnak.

 

A Doridea márka alapítója, Márkus Dóra a MOME textiltervező szakán szerzett diplomát. Az egyetemi évek kísérletező alkotóéveinek eredményeképp születtek meg az első ékszerek. Azóta alapvető márkajeggyé váltak a különféle struktúrájú textiltekercsek, amelyek végtelen lehetőséget rejtenek, számos méretben, applikációban, színbenés formában köszönnek vissza az egyes kollekciókban.

A természetesség jelen van a tervező életében, anyakláncok, karkötők és fülbevalók a tisztaságot, könnyedséget és a nőies eleganciát ötvözik. A puha, natúr bőr, a különféle struktúrájú textilek, a 14karátos arannyal bevont fémcsatok és láncok izgalmas és elegáns kompozíciót alkotnak.

 A portfólióban megtalálhatóak nagyobb volumenű Haute Couture ékszerek, melyek jellegükből adódóan egy alkalmi viselet tökéletes kiegészítői lehetnek, de casual szettekkel is izgalmas kombinációt alkotnak. Emellett külön kapszulakollekcióban jelentkezik a márka letisztult Basic vonala, melynek szín és formai sokszínűsége lehetőséget ad az egyéni kívánságok teljesítésére. A vásárlók számára lehetőség nyílik, hogy megálmodják saját Doridea ékszerüket, egymással kombinálják őket, mindezt elérhető áron és a márkától megszokott minőségben.

Foto: Balla Vivienne
Styling: Szőke Sára
Make-up: Hadnagy Tímea
Haj: Akumli Viktor
Modell: Andy /NumberOne Models Group/, Zoltán /WAM Models/

Tárgyfotók: Kontakt studio

 

facebook.com/doridea