Saci mindennapjai

A közelmúltban és a jövőben sok a változás a NON+ körül. A NON+ POP-UP store a MOM Parkban december végéig várja a vásárlóit, de a rajongóknak semmi okuk az elkeseredésre, mert a márka a hetekben elindította bárhonnan elérhető webshopját. A termékek több üzletben is kaphatóak már, és hamarosan nyílik az új, saját offline bolt is.

NON+ ruhák egy kattintással

A folyamatosan, újabb és újabb kollekciókkal bővülő NON+ palettának köszönhetően eddig is sok vásárló tért vissza az üzletbe, hogy újabb és újabb színekből rendelje meg a már egyébként is a gardróbjában lógó NON+ ruhát. Nekik biztosan könnyebbség lesz, hogy ehhez a webshop elindításával már a lakásból sem kell kilépniük, hiszen pár kattintással elintézhetik a rendelést, a postás pedig házhoz szállítja. De abban is biztosak vagyunk, hogy az üzlettől távol élő, vidéki rajongók, vagy az egyszerű, kényelmes vásárlás hívei is biztosan üdvrivalgással fogadják a online üzlet elindulását. Több mint százféle termék, ezen kívül kedvező szállítási feltételek, kényelmes bankkártyás fizetés és folyamatos akciók várják a vásárlókat online (is).

21 22

 A NON+ üzlete a MOM Parkban december végéig várja a vásárlókat. Karácsonyig egy különleges termékkel bővül a kínálat, a két ünnep között pedig akciókkal készül a márka a MOM Parkban betérőknek. A MOM Park mellett két másik bevásárlóközpontban is megtalálható a márka: az Árkádban az Art on me üzletében, valamint a Rózsakert Bevásárlóközpontban a My Day Collection multibrand boltban. Hamarosan pedig azt is eláruljuk, december után hol nyitja meg új, saját üzletét a NON+!

Saci mindennapjai…

Biztosan sok vásárlót és NON+ rajongót érdekel, hogy vajon a designernek, Kiss Saroltának mivel telik egy napja? Nos, íme egy különleges fotósorozat, amit a tervezőről készített testvére és egyben fotósa Lenke, így bekukkanthattok egy szokásos dolgos NON+ hétköznapba. Saci a saját ruháit viseli nap mint nap, hisz mindamellett, hogy “ez a legjobb reklám” – mint mondja, szerinte a legkényelmesebb viselet is. Mert EGYSZERŰ. LETISZTULT. SPONTÁN.

sac sac2 sac3 sac4 sac5 sac6 sac7 sac8 sac9 sac10