Szülinapi Creative Mornings az Atelier-ben

Már két éve ébredeznek együtt a kreatívok Budapesten! Kávéval koccintós, szülinapi tortás reggelivel vár pénteken a leginspirálóbb új belvárosi helyszínen, az Atelierben a Creative Mornings! Szinte hihetetlen, de a december 20-ai reggeli már a 24. lesz Budapesten, a program 2011-es indulása óta a legtehetségesebb hazai kreatívokkal találkozhattunk a kreatív reggeliken, az e havi globális “MAKE” témához pedig azt a csapatot hívták meg a szervezők, akik az elmúlt években a belváros leginspirálóbb kulturális és közösségi helyszíneit hozták létre. Az előadók Fábián Gergő, Trellay Levi és Németh Tom lesznek a Telep, az Atelier és a Budapest Bagel képviseletében. Ebből az alkalomból a CM vendégeskedik a srácoknál: a rendhagyó reggelit az Atelierben tartják!

1471207_10152461477052564_359429186_n

Bár akár minden este találkozhatunk velük, ha beugrunk egy fröccsre hozzájuk, de most elmesélik a “Telep-sztorit”, hogy hogyan lett baráti társaságból szubkultúra, elmondják, hogy őket mi inspirálja, és hogy honnan gyűjtik az energiát az egyre nagyszabásúbb kulturális-, gasztro– és designprojektjeikhez.

És ha ez még nem lenne elég, a megszokott CreativeMornings reggeli: Kinnarps bútorok, kávé, Danone Actimel és Sió gyümölcslé mellett Édes Sári szülinapi tortája és a Süti. finomságai várnak minden korán kelő kreatívot december 20-án, 8:30-tól!

1

A rendezvény ezúttal is ingyenes, de az előzetes regisztráció a korlátozott férőhelyek miatt kötelező.

FONTOS: az Atelierben most kevesebb hely lesz a szokásosnál, ezért érdemes időben regisztrálni! A jelentkezéshez küldjetek egy mailt a budapestcm@gmail.com-ra három infóval: név, foglalkozás, cégnév (ha van).

Találkozunk péntek reggel!

Helyszín: AtelierKecskeméti utca 3, Budapest, Hungary, 1053