Zagond Minimal

A Zagond bemutatkozó táskakollekciója a MINIMAL nevet kapta. A márka tervezői, Nádasi Ramóna és Varga Lili első sorban maguknak szerettek volna egy olyan táskát tervezni, amely tökéletesen megfelel ízlésüknek és követelményeiknek. Fontos szempont volt, hogy tartós és variálható legyen, illetve egyedi formavilággal rendelkezzen. Táskáikat ezért olyan termékjellemzőkkel látták el, amelyek tökéletesen igazodnak városi sportos életvitelükhöz, így születtek meg a friss hazai márka első darabjai.

7 11

A Zagond MINIMAL kollekció darabjai méretüknek és kialakításuknak köszönhetően a mindennapi használaton túl megoldást nyújtanak a legkülönbözőbb helyzetekre is, legyen az síelés, hétvégi vitorlázás, vagy akár hosszabb túra a hegyekben. Ezeknek a kihívásoknak a bőr kiválóan megfelel, hiszen minőségi alapanyag, hosszú távra szól, mégis izgalmas és bármihez jól illeszkedik.

54

Ha magunk elé képzelünk egy bőrtáskát akkor leginkább egy klasszikus kézitáska juthat eszünkbe. Mára már viszont elengedhetetlenné vált, hogy egy táska a hagyományos kiegészítő szerepkörön túl minél több funkciót betöltsön. Egy Zagond hátizsák a legjobb bizonyíték arra, hogy a bőrtáska egyszerre lehet sportos, vagány és fiatalos, mely kompromisszum mentes, kényelmes viseletet biztosít.

Próbálunk hosszú távú megoldást kínálni azok számára, akik hajlandóak áldozni azért, hogy a ma már nem igazán jellemző tartósságot, mint fontos termékjellemzőt magukénak tudhassák. A Zagond táskákat olyan lányokon és srácokon tudnánk elképzelni, akik szenvedéllyel élik az életüket, rajonganak a hobbijuk iránt, örök mozgásban vannak, mernek viselni bőrtáskát, kilépnek a manapság meghatározóvá vált klisékből. – mondják a lányok a kollekcióról.

 

9 13

A MINIMAL kollekciót elsősorban a kerékpározás iránti szenvedély ihlette. Az utóbbi időben a „minimál” hideg és túldefiniált fogalommá kezd válni, a Zagond felfogásában azonban a minimál a megunhatatlan, egyszerű de mégis funkcionális forma szinonímája. Kiemelt szerepet kap a kollekcióban a színválasztás és a színekkel való játék. A hátizsákok három méretben készülnek. Az S-es kiválóan alkalmas mindennapi használatra, munkába menet és délutáni baráti találkozókhoz egyaránt. Az eggyel nagyobb, M-es méret pedig ideális társ egy hétvégi kiruccanáshoz, vagy egy kisebb piaci körút alkalmával. A legnagyobb méret pedig az L-es, mely tökéletes választás ahhoz, hogyha magunk mögött szeretnénk hagyni a várost pár napra. A MINIMAL kollekció legkisebb darabja egy, a biciklihez választható kiegészítő, amibe a legszükségesebb eszközök férnek el.

16-1

A Zagond felajánlásában a most következő kérdésre helyes választ beküldők között a fent említett szerszámos kistáskát sorsoljuk ki. A kérdés pedig: hány méretben kaphatók a Zagond MINIMAL kollekciójának táskái? A válaszokat a jatek@stilblog.hu email címre várjuk március 9-én este 8-ig !

A Zagond táskákat megtaláljátok a márka webshopjában és az Art on Me üzletében, az Árkádban!