Horányi Juli és az ég istennője

Idén márciusban indította el saját márkáját Horányi Júlia, aki a Night of Nut címet adta első, tavaszi-nyári kollekciójának. Juli eredeti végzettsége szerint színházi jelmeztervező, számos előadásban vett részt alkotóként, sokan pedig a mïus zenekar énekesnőjeként is ismerhetik. Ruháira az egyszerű szabások, a nagyvonalú elegancia, az élénk színvilág és minden részletre kiterjedő alapos igényesség jellemző.

10

A HORANYI márka ruhái és kiegészítői azon nők számára készültek, akik a hagyományos női szerepek mellett keresik az önmegvalósítás lehetőségét az életben. Határozottak, ugyanakkor finomak és gyengédek is tudnak lenni és felfedezni, megélni istennői lényüket. Night of Nut, az egyiptomi Nut éjszakája; „Nut az ég istennője, aki minden este lenyeli a napot, majd reggel újjászüli.”

[quote ]Az életemben minden a művészetről, a kreativitásról szól, legyen az zene, ének, rajz, vagy ruhatervezés. Szükségem van ezekre a csodákra, amik nélkül valahogy nagyon üres lenne az élet. A művészetben az a fantasztikus, hogy mindenhol jelen van, ha figyelünk rá – mondja Juli az alkotáshoz fűződő viszonyáról.[/quote]

5 8 6

Mind a szereplés, mind a tervezés a kommunikációról szól Juli számára. Különböző, ám rendkívül kreatív csatorna mindkettő, melyen keresztül sajátos módon közvetítheti gondolatait a közönség és az érdeklődők felé. A HORÁNYI márka elindítása egyfajta játék a gondolatokkal. Az ötlet és a megvalósulás között igen rövid idő telt el, az új lehetőség és az újdonság izgalma nem hagyták nyugodni a tervezőt, aki hatalmas izgalommal vágott bele az alkotómunkába.

[quote ]Nagyon izgalmas, amikor megteremtesz egy stílust a tervezés során, ezzel mutatsz egy utat, egy lehetőséget, hogy így is lehet gondolkodni az öltözködésről a színek viseléséről. Ahogy megfigyeltem azok a nagy tervezők, akiknek példaértékű a munkássága számomra mind ebben voltak úttörők, megmutatták, hogy másképpen is lehet valamit hordani, vagy olyasmit is lehet, amire korábban senki nem gondolt. Ez bátorság és kísérletező kedv illetve kíváncsiság és persze játék.[/quote]

11

A HORANYI márka kollekciója megtalálható a Stilshop kínálatában!