NON+ Tavaszi Kollekció és Boltnyitó

Eljött az idő, hogy a NON+ egy teljes napig tartó bulival ünnepelje meg új, Madách téri Flagship store-ját! Április 2-án az egész napos eseményen debütál a NON+ új, 2014-es tavaszi kollekciója, valamint ezen a napon mutatkozik be az a két márka, a Karcsi Papírboltja és a az Athome Shop Pip Stúdió is, akik az év végéig a Shop in Shop rendszer keretében az üzletben vendégeskednek majd. Gyertek el, nézzétek meg a ruhákat, a bolt új márkáit, vásároljatok, és kóstoljátok meg a Vegasztromania szerzőjének, Bede Annának direkt erre az alkalomra készített, a ruhák színeivel harmonizáló finomságait!

02

NON+ 2014 tavasz
A NON+ márka tervezője Kiss Sarolta eddigi legnagyobb gyűjteményével rukkolt elő 2014 tavaszára. A több mint tizenöt szettből álló összeállítást az új fazonok mellett a türkiz szín uralja. Természetesen a mottó ezúttal sem hiányozhat: “Change your life!” Ennek a szellemében a kollekcióval együtt a márka is megújult, a tervező még inkább próbálja megszólítani a belvárosi fiatalokat, ezért új arccal is büszkélkedhet a brand. A csodálatos Péterfy Bori után Gubik Petra is NON+ba bújt. Petrát a 2011-es X-faktorban ismerhettük meg, ma pedig már a Sugarloafban énekel. Kisugárzásával és gyönyörű barna hajával egy új karaktert jelenít meg a NON+ életében. Végül, de nem utolsó sorban megismerhetitek Nyikos Dóri, a NYD design tervezőjének kifejezetten a NON+ számára tervezett kreációit is, aki a tavaszi kollekcióhoz ezüst és arany színű ékszereket alkotott.

2 4

Karcsi papírboltja 
A Karcsi papírboltja egy olyan egyedülálló bolt, amely kézi készítésű papírtermékeivel üde színfoltként csal mosolyt az arcunkra a szürke hétköznapokon. Bánlaki Kata, a márka megálmodója, szenvedélyesen keresi a a papírban rejlő újabbnál újabb lehetőségeket. 40 féle selyempapír, számtalan különleges papírtextúra és a ritkán hozzáférhető magasnyomás technikájával készült díszek – melyeket eddig csak interneten keresztül lehetett megvásárolni. Igényes, költséghatékony, mutatatós dekorációt kínálnak, melyek mostantól a Shop in shop keretein belül a NON+ Flagship üzletében is elérhetőek. Hiszen “ha válságkompatibilis, pénztárcabarát, vintage-minimál dekorációt keresel esküvődre, a gyerek szülinapjára, házibulira, karácsonyra, piknikre, fotózásra, vagy csak úgy eltakarnád azt a kis hibát ott a falon.” akkor nézz be hozzánk…

5

AtHome Shop Pip Stúdió
A márka tervezőjének mottója „Happy Products for Happy People”, vagyis vidám termékek vidám emberek számára. Saját bevallása szerint célja, hogy olyan termékeket alkosson, amit mindig is szerettél volna, de eddig sehol nem találtad meg. A Pip Stúdió kollekciójában a háló és fürdőszoba textileken kívül válogathatunk még otthoni ruházat és porcelántermékek közül. A lakberendezőként is tevékenykedő Kiss Sarolta számára öröm, hogy a Harrods, a John Lewis és a Galeries Lafayette patinás nagyáruházai után a NON+ az üzletében is elérhető a márka, melynek darabjai hozzájárulhatnak otthonunk szebbé tételéhez. A márka virágos, színes termékeit imádni fogjátok!

3

A megnyitó időpontja: 2014.04.02. 12-től 20-ig

Helyszín: NON+ Flagship Store – 1076 Budapest, Madách Imre út 10. (Madách tér Gozsdu passzázs bejárat)