Magyar design az Aron Store kínálatában

Április 10-én mutatkozik be a nagyközönség előtt az Aron Design Store magyar tervezők munkáival kiegészülő kínálata a Mammut bevásárlóközpontban.

Az Aron Design Store több mint öt esztendeje meghatározó szereplő a hazai designszcénában. Az üzlet kínálatában a nemzetközi trenddiktáló design cégek termékeinek izgalmas válogatása – bútorok, kiegészítők, dísztárgyak – mellett mostantól hazai tervezők kis szériás, kézi munkával készített egyedi termékei is megtalálhatók.

as8

A kezdeményezés célja kettős: az Aron Store lehetőséget kíván teremteni tehetséges hazai tervezők számára a bemutatkozásra, friss, új színt varázsolva ezzel az üzletközpont termékpalettájára. Egyúttal pedig egyfajta próba is a kezdeményezés, melynek keretében Hidvégi Áron, az üzlet tulajdonosa arra a kérdésre keresi a választ, vajon nyitott-e a plázaközönség a magyar tervezők egyedi munkáira, és versenyképesek lehetnek-e ezek a termékek a tömeggyártásban készülő darabokkal.

as7 as6 as3

Az Aron Store új profilja néhány hónapos “próbaüzemmel” indul, ezidő alatt a hazai termékek kiemelt hangsúlyt kapnak az üzlet kínálatában és kommunikációjában annak reményében, hogy hosszú távú, gyümölcsöző kapcsolat alakulhat ki a tervezők, az üzlet, és a design-érzékeny vásárlóközönség között. Az Aron Store egyedülálló fair-trade üzletpoitikája lehetővé teszi, hogy a kedvező részvételi díjak és a kivételesen alacsony haszonkulcs következtében a termékek elérhető áron kerüljenek a polcokra, így azok nem lesznek drágábbak, mintha egyenesen a tervezőtől vásárolnánk meg őket.

as2 as1

Április 10-én délután 16 órától színes, megújult kollekcióval és egy finom, tavaszi frissítővel várja az érdeklődőket a Mammut I. első emeletén található Aron Store.