Bemutatkozik a Folded!

Május 24-én szombaton Nyárindító Műhelynap keretében mutatkozik be a ducsaijudit design legújabb táskakollekciója a FOLDED!

ducsai_folded_red

A Folded kollekció funkcionalitásában a nagysikerű Twinshez hasonólan a bővíthetőségre fókuszál. A FOLDED táska egy korábbi ötlet továbbfejlesztése, ami már régóta a fiók alján pihent. Judit most elővette, hogy felfrissítve és továbbfejlesztve egy jól használható, praktikus darabot hozzon létre.

Processed with Moldiv

A FOLDED egy geometrikus rendszert követ, mely az esztétikailag is fontos irányvonalak mentén lehetővé teszi, hogy a táska a napi utunk során mértben variálható legyen. Az egy lapból kialakított táska, éltűzéssel és hajtogatással, majd a patentok fixálásával 3 méretben használható.

ducsai_folded_grey

[quote ]Mivel nagyon szeretem a természetes és strapabíró anyagokat, ezért- színváltozattól függően – egy erős, karakteres canvas vászont és cordurát használtam, amit növényi cserzésű natúr marhabőrrel csaknem örökéletűre terveztem. A legjobb ebben a bőrben a karakteres illata mellett, hogy napról-napra érik, patinája lesz. Rendelkezik rövid, vállra vehető-és hosszú állítható fogókkal és 2 db belső zsebbel – meséli Judit a kollekcióról.[/quote]

Kiegészítők tervezésénél Judit inkább formatervezői szempontok szerint godolkodik, soha nem az a célja, hogy minél több darab legyen egy-egy kollekcióban, vagy hogy az adott szezonra készüljön, hanem inkább egy jól kidolgozott, többfunkciós tárgy szülessen, ami az esztétikáján túl minden nap örömet okoz. Ezért az 5 színben elérhető FOLDED egy olyan, magas minőségben készült termék, ami a napi használat során egyszerűen variálható, hosszú élettartamú és szerkezetéből adódó geometrikus vonalaival különleges megjelenést ad.

folded BAG_részletek folded_BAG_részletek_2

A gyártás előtt a protoípust heteken át tesztelte a tervező, és a tapasztalatok alapján finomította az összes apró részletet.

ducsai_folded_yellow

Május 24-én szombaton látogassatok el a ducsaijudit design és a DoRVClothing márka közös műhelyébe, ahol a finom bőrillat és kellemes terasz mellett közelebbről is szemügyre vehetitek a legújabb termékeket. Könnyed tavaszi bodzaszörppel és nagy mosollyal várnak a hölgyek!

Elérhetőségek:

www.ducsaijudit.hu

www.facebook.com/ducsaijudit.hu

Műhely:  1134 Budapest, Váci út 43/b