Batman forever!

Nem tudok elképzelni Batmannél menőbb képregénykaraktert! Biztos, hogy ő a legmenőbb, mert a többiek a közelébe sem érnek, és ezt már 10 éves korom óta tudom. Természetesen a Batman legenda utolérhetetlenségéhez hozzájárultak Tim Burton és Christopher Nolan (főképp az utóbbi) remek mozijai is, de a karakter önmagában lenyűgöző és ezt idén ősszel a Use Bag is megerősíti!

JUN_BATLOGO_OFFWHITE

Történt ugyanis, hogy  a DC Comics szerette volna, ha a régió divattervezői is lehetőséget kapnának Warner karakterekkel ellátott licenszes kollekciók létrehozására. Kiírtak egy pályázatot 2014 januárjában Magyarországon, Szlovéniában és Horvátországban. Magyarországon márciusra összesítették a rengeteg beérkezett pályázatot és kiegészítő kategóriában a Use Bag lett a nyertes. Így születtek meg Füzes Eszter, Tóth András és Godena-Juhász Attila, a USE unused tervezőtriója által tervezett sűrű szövésű vászon és bőrkiegészítőkkel kombinált táskái a „DC Comics collection” keretében.

TOTO_BATSTAMP_OFFWHITEJUN_BATMOBILE_YELLOW BOB_BATMOBILE_CARAMEL

A DC Comics Collection, a USE bag előnyeire építve és tovább gondolva azt egy újabb missziót kíván betölteni a hazai divatéletben: színesebb és kreatívabb városi utcaképet szeretne festeni. A kifinomult és stílusos street style ruhadarabokat izgalmas kiegészítőkkel, a DC Comics Collection darabjaival dobták fel a designerek. Emellett a kollekció grafikai és design elemeit erőteljes vintage hatás jellemzi, továbbá tervezői szemléletében is az egyediségre és az értékekre fókuszál.

HIDA_WW_BROWN

A tervezés során Batman, a bosszúállás lovagja volt a legerősebb inspirációs forrás, aki ez év márciusában ünnepelte születésének 75. jubileumát. Bruce Wayne alteregója mellett Joker figurája is a kollekció szerves részét képezi, amely egy sötétebb, agresszívebb, férfiasabb vonalat képvisel. Wonder Woman és Cheetah amazonjai az erős, független nők modern interpretációjaként tűnnek fel. Bár mindkét nem képviselőire külön-külön is gondoltak a tervezők, a darabok nagy része unisex.

HIDA_JOKER_BLACKYELLOW JUN_LEAGUE_CARAMEL JUN_CHEETAH

Valójában bármelyik táskatípusból könnyedén lehetne választani, de a feketén fekete HIDA hátizsák egyszerűen felülmúlhatatlan!

HIDA_BATSTAMP_BLACK

Tízéves önmagam lelkesedésével kívánok szép sikert a kollekcióhoz!