Itt az őszi-téli NON+ kollekció!

Az új évszak már a NON+ üzleteiben is beköszöntött, hiszen az őszi-téli gyűjtemény darabjai már a polcokon sorakoznak. Az aktuális kreációk jelszava a “You are the creator”, azaz te vagy a tervező. Az ehhez tartozó grafikán egy felhő látható, amit a tervező, Kiss Sarolta a következőképpen magyaráz: “A You are the creator jelszó nekem azt is jelenti amellett, hogy te vagy a tervező, hogy te vagy a teremtő, azaz, hogy te irányítod és teremted az életedet. Ez a felemelő könnyedség és magasabb rendű kapcsolat jelenik meg a felhő motívumban, ami a ruhákra került.”

10

A kollekció irányadó színe a karakteres sötétkék, ami szintén a felhőkre és a fellegekre utal. A könnyedség és a lazaság a ruhákon is megjelenik, hiszen oversize kabátok és pelerinek szép számmal megtalálhatóak a kínálatában. A légiesség ellenpontozásaképpen Saci hangsúlyos cipzárokat rakott az egyes darabokra, amelyekből az üzletekben limitált anyagú verziókat is találni. Természetesen az összes modell most is egy adott, őszre hangolt színskálából rendelhető, így mindenki a stílusához igazíthatja.

4 1 3 5 8

A szerelésekhez készültek táskák, amelyeket ezúttal Erm Emília álmodott meg, aki grafikusi háttérrel, tervezői szemlélettel érdeklődik a design iránt. Az együttműködést, mint a NON+ márka életében oly sok mindent, ebben az esetben is egy véletlen hozta, de a jövőben biztosan lesz folytatása. Jelenleg négy különböző táska színesíti a palettát: válltáska, sporttáska, hátizsák és egy jógamatrac-tartó. “Úgy érzem, hogy táskaterveim és az anyaghasználatom jól passzol a NON+ minőségi, hanyag eleganciát tükröző ruháihoz. Stílusomat a minimalizmus és a praktikum jellemzi, egy kis játékossággal fűszerezve” – tudtuk meg Emíliától. A táskák mellett a NON+ ruhákat idén is feldobhatjuk Nyikos Dóra ékszereivel, hiszen a bőrrel kombinált, aranyozott és ezüst kiegészítők most sem hiányozhatnak a palettáról.

12 116

Már tavaly is készített díszdobozokat a NON+ számára a Muska Design, ez az együttműködés folytatódik az idén ősszel is. A díszcsomagolások mellett ezúttal füzetek is készültek kifejezetten a NON+ra szabva. A Muska Design mögött Maglóczki Zsuzsa csomagolástervező, kiadványszerkesztő és tipográfus áll, aki igényes, egyedi tárgyakat készít kézzel. “Gyakran készítek fotósok egyéni megrendelésére DVD tokokat, fényképtartó dobozokat. A naptárak és határidőnaplók után legújabb munkáim a NON+ ruhamárkához tervezett, kézzel varrt füzetek és egyedi csomagolópapírok. A füzeteim újrahasznosított papírból, 100%-ban környezetbarát technológiával készülnek” – mesélte Zsuzsa.

7

Üzletek:

NON+ FLAGSHIP STORE

1076 Budapest, Madách Imre út 10.

(Gozsdu passzázs bejárat a Rumbach Sebestyén utca felöl)

Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 12:00-20:00

Telefon: 06 30 938 0255

NON+ MOM Park

MOM Park Bevásárlóközpont

1123 Budapest Alkotás u. 53.

(a földszinti mellékfolyosón, a Leroy Bistroval átellenben)

Hétfő-Szombat: 10:00-20:00, Vasárnap: 10:00-18:00

Telefon: 06 30 938 0215

BIKRAM JÓGA HATTYÚ HÁZ

1015 Budapest, Hattyú utca 14. Hattyúház 4. emelet

ART ON ME

ÁRKÁD 2. Örs vezér tere

További információ:

weblap: www.nonplusz.hu

e-mail: kisss@nonplusz.hu

webshop: http://nonpluszclothing.shoprenter.hu/

nagy felbontású képek: http://www.flickr.com/photos/nonplusz