Urban Legend – The Waterfront collection 2014 A/W

Íme bemutatkozik Geréby Zsófi divatmárkájának új őszi-téli kollekciója. A jó matróz viharban edződik – a mottó tökéletesen illik az UrbanLegend szellemiségéhez, hiszen a márka kollekcióinak darabjait viselve extrémi időjárási körülmények között is csinosak, vagányak lehetünk. Az Urban Legend az első, kifejezetten városi biciklizésre szakosodott divatmárka, mely technikai anyagból készült, utcai szabású ruhadarabjaival 2011 óta segíti a kerékpárral közlekedők mindennapi küzdelmeit a változó időjárási körülményekkel.

UL_14aw_3_miki357

Az értő felhasználó szemszögét, és a rafinált szabászati megoldásokat egybesimító öltözékek a biciklit közlekedési eszközként alkalmazó nők és férfiak igényeit szolgálják ki. A profi kiképzésű anyagokból lényegében sportruházati termékek készülnek, kifinomult, nőies vonalvezetésük, diszkrét részletgazdagságuk azonban új kategóriát teremt. Az öltözékek nagy része csak az avatott szem számára fedi fel a praktikus, közlekedésre optimalizált megoldások sokaságát, melyben a mindennapos biciklizés kényelmesebb, izgalmasabb, biztonságosabb lehet.

Hideg van? Süvít a szél? Esik az eső? Na és?  

Az Urban Legend legújabb, 2014-es téli kollekciója arra buzdítja a nyári hónapokban önfeledten kerékpározó hölgyeket és urakat, fiúkat és lányokat, hogy az egyre zordabbra forduló idővel ne adják fel a városi közlekedés legfelszabadítóbb formáját. A kampányfotók a vízi szállítmányozás zord, kemény rendszerében keresik az emberit, a rakományok kaotikus halmában a rendszert. Az optikai csalódások a víz tükrén nyíló szellemvilágokhoz hasonlóan jelennek meg, ám sokkal élesebbek, dinamikusabbak. A kollekció a homogén beton-fém-víz-ég kékesszürke alaphangulatából kiugró élénk zománcszínekkel operál, a kikötői környezet rideg, kies hátterén elementáris erővel kelnek életre az élénk zöldek, pinkek, kékek.

8LOr23qn8zCrXWAfXPv1EOAC7N__exUCc0hzgtlBDeo paUwt7LJSjworIEWyDX6ldVVXqQ2Wnpq59vYGaWRw4E ty8rDBKt_3dDhdWxAXs-GqtHSHjoTFEengOYEB6EVpY AgMqIjZA-YVinjeVJQUDZSA4ixDH-dz7epnW4-Xt_gM

A kollekció gerincét a márka hagyományaihoz híven továbbra is vízhatlan, lélegző kabátok alkotják, szabásuk a mozgás maximális szabadságát támogatja. A kényelmes, meleg pamutruhák és softshell szoknyák a legcudarabb időben is megtartják nőisességüket, az okosan elhelyezett fényvisszaverő felületek pedig a megfelelő láthatóságot biztosítják. Az örök kapucnik védelmező melegben tartják a fázós füleket, és közben nem gátolják a hátratekintést, a hasítékokkal bővített hátak bátran engedik a karok mozgását. Nem lehet többé kifogás a hideg!

UL_14aw_5_miki357

fotó: Miki 357   http://miki357.com    www.facebook.com/haromothet

stylist: Sinkovics Judit

make up: Láng Katalin Bambi

fotó asszisztens: Kovács Tamás

stylist assisztens: Winkler Dóra

modellek: Kiss Anna Júlia, Christopher Graigrai Simmersbach

óriási köszönet: Fekete Xénia, Felkai Péter, Kéri Sándor, GoMobility biciklibolt és szervíz – http://gomobility.eu

info: UrbanLegend by ZsofiGereby