Ajándék Terminál – Magyar designt karácsonyra!

150 magyar designer termékeit vonultatja fel az idei Ajándék Terminál. A Design Terminál immár negyedszerre megszervezett karácsonyi vására december 5-24. között, a város öt pontján várja a minőségi magyar termékek iránt nyitott közönséget.

5

A Design Terminál célja, hogy karácsonyi vásárával segítse a kiemelkedő tehetségű magyar tervezők és a nagyközönség egymásra találását. Az Ajándék Terminál 2011 óta a magyar tervezők egyik legfontosabb seregszemléjévé vált. A korábbi évekhez hasonlóan, több designer is kifejezetten erre az alkalomra időzítette új termékeinek debütálását. Először mutatkoznak be az Ajándék Terminálon Peter Mero és a TATZ termékei, valamint Szabó Zsófi Kis Hungarikumhatározója is. A korábbi évek kedvelt márkái közül idén is jelen lesz a The Four, Ferencz Vanda, a Hannabi, NANUSKA, a Plié by Atelier, az IVANKA, a NUBU vagy a BP Clothing.

10850123_816870655021366_5116049516061694563_n

Az Ajándék Terminálon eladott termékek után a Design Terminál nem számol el jutalékot, így azok teljes összege közvetlenül a tervezőkhöz kerül. 

Idei újdonság, hogy az Erzsébet téri Design Terminálon kívül Budapest több pontján – Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér, Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, WestEnd City Center – is várják az érdeklődőket az Ajándék Terminál standjai.

Az Ajándék Terminál kiemelt eseménye idén is a Jótékonysági Design Aukció, ahol közel 70 tervező egyedi designtárgyait árverezik el. A befolyó bevétel idén is az Ökumenikus Segélyszervezet munkáját segíti.