NON+ Nyár – Válaszd a boldogságot!

Egyik legkedvesebb hazai divatmárkánk, a NON+ nem csak remek új darabokkal köszönti a nyári szezont – az új kollekcióhoz szuper vadonatúj weboldal is készült Katyi Ádám tervezőgrafikus munkájának eredményeképp! Tengerészcsíkos, élénk sárga és a megszokott alapszínek invitálnak, hogy NON+ban induljunk a szabadba! 

image_4002_ldpi

A boldogságot nem csak állapotnak, hanem egy folyamatnak is lehet érteni. Ebben a megközelítésben a boldogság egy út a céljaink felé – hirdeti a NON+ 2015-ös tavasz-nyári kollekciója, amelynek a mottója: choose happiness +

“A boldogság egy folyamat, ugyanis nem létezik boldogság, boldog ember, cél-célok nélkül! A célok felé haladva az akadályokat leküzdve lehet boldog az ember. Találjuk meg, mi is számunkra a boldogság, ezáltal jövünk rá, mi az élet értelme” – vallja a tervező Kiss Sarolta.

image_1004_ldpi image_1006_ldpi image_1005_ldpi

A 2015-ös tavasz-nyári kollekció három fő stílus köré épül: a lágy nőies, a geometrikus formák és a kényelmes hétköznapi. Ez a három irányvonal megjelenik az anyaghasználatban is, míg az elegáns esetében a könnyed viszkóz az alapanyag, addig a hétköznapinál a csíkos minta dominál, a geometrikus formáknál pedig a szabásvonalak játéka a karakteres. Természetesen Nyikos Dóra egyedi ékszerei ezúttal is kiegészítik a szetteket.

image_4001_ldpi image_7002_ldpi image_3002_ldpi

Az életérzés a könnyed ruhák mellett a fotókon is megjelenik. “Az image képeknél a légiességet és a boldogságot próbáltuk megjeleníteni, a modellt mozgás közben elkapni” – mondja Kiss Lenke ‘Dalocska’ a fotós.

A kollekció darabjai megtalálhatók a NON+ MOM Parkban található üzletében és a márka webshopjában.

Fotó: Kiss Lenke ‘Dalocska’

Smink: Józsa Gabi

Haj: Kertész Kata

Model: Nemcsics Dorina