SMART TIMES DESIGN KOLLEKCIÓ – PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Legyél te a smart times designercsapatának egyik tervezője és alkossátok meg közösen a kollekciót, mely augusztus 28-29. között a smart times 15 eseményen bemutatkozik a nagyközönség előtt!

smart times 15:

Idén Budapest ad otthont a smart times-nak, a világ legnagyobb smart találkozójának, amelyre augusztus 28-29. között több mint ezer smart rajongót várnak. A fesztivál a Felvonulási tér közel 40 ezer négyzetméternyi területét tölti meg a smart innovatív és örökké vidám életérzésével. Az esemény ideje alatt nem csak sok-sok smarttal találkozhatsz, hanem koncerteken és esti bulikon búcsúztathatod a nyár utolsó hétvégéjét.

A smart times idején a design kollekció célja, hogy bemutatkozási lehetőséghez juttassa a fiatal hazai tervezőket és a helyszínen, a smart times Design Vásár keretében a magyar tervezők egyedi tervezésű termékeit megismertesse a design iránt fogékony érdeklődőkkel és a vásárlóközönséggel, felhívja a figyelmet a hazai kreatívipar sokszínűségére.

A smart times Design Vásár lebonyolítását, így a tárgyak értékesítését a Mercedes-Benz Hungária Kft. szakmai partnere, a Hybrid Art Management Kft. végzi.

smart

A pályázat teljes anyaga, illetve a jelentkezési lap itt található:

Pályázati anyag: http://bit.ly/1Gdo3QO

Jelentkezési lap: http://bit.ly/1GdnOVQ

 

Ha termékeidet smart vagy smart times logóval látnád el, akkor töltsd le a logókat itt:

smart logó: http://bit.ly/1KVNeIL

smart times logó: http://bit.ly/1MobC68

A pályázat beküldési határideje: 2015. július 08.

A pályázatra való jelentkezés díjtalan.