Saját Nutellát mindenkinek!

Ma reggel csenget a futár, és egy papírzacskós meglepetéscsomaggal a kezében áll az ajtó előtt. A csomagban pedig ezt találtam:

FullSizeRender

Hatalmas volt az öröm hiszen én vagyok a Nutella egyik legnagyobb rajongója, arra pedig biztosan nem számítottam soha, hogy egyszer lesz nekem saját, névreszóló Nutellám, és tessék!

Tegnap indult útjára a “Nutella, címkére fel!” elnevezésű kampánya, melynek keretében ilyen szuperkedves személyre szabott Nutellával lephetjük meg a szeretteinket, vagy akár saját magunkat! A játék lényege, hogy a Nutella webolalán a megvásárolt mogyorókrémes üvegcsékre a saját, névre szóló címkét tervezhetünk. A játékban résztvevők között naponta 200 játékos megnyerheti a 3 saját tervezésű címkéjét professzionális kivitelben!

01

A játék október 18-ig tart, ez alatt az idő alatt több ezer Nutellás üveg kap saját keresztnevet, vagy becenevet, természetesen az ikonikus Nutella betűtípussal szedve. A részletekkel és a játékban való részvétellel kapcsolatban látogassatok el a Nutella weboldalára!