Slow vintage zöldben

Mindig nagy öröm látni, mikor kedvenc hazai márkáink, tervezőink fognak közös munkába és mindig hatalmas kíváncsiság övezi az eredményt! Ezúttal az artKRAFT és a Wild Flower Bar közös munkájában gyönyörködhetünk. A két márka kollaborációjában pozsgások, vadvirágok, elegáns csokrok árasztották el az ipari bútorokat és vintage kiegészítőket.

_MG_4013

A slow-lifestyle életérzést előtérbe helyező összefogás a városi környezetben is a pillanat szépségére és értékelésére hívja fel a figyelmet. A kollaboráció eredményeképp megszületett fotósorozat célja, hogy emlékeztessen arra, hogy néha le kell lassítani, a kikapcsolódás és a pihenés fontos, értékes és gyönyörködtető. Szabadidőnket valóban arra használjuk, hogy élvezzük az életadta örömöket? Mikor csodáltunk meg egy virágot? Mikor töltöttünk minőségi, interaktív időt szeretteinkkel utoljára?

_MG_3872-2_MG_3883 _MG_3888

Az artKRAFT régi ipari bútorok mentésével, újragondolásával a fenntartható fejlődéshez járul hozzá. Az elnyűhetetlen bútorokat helyi mesterek kézzel újítják fel, vagy adnak nekik új funkciót. Minden egyes tárgy saját történetet hordoz, amelyek megismerésére és kihangsúlyozására kiemelkedő szakmai figyelmet fordít az artKRAFT. Vásárlói felé az igényes, aprólékos dizájn megbecsülését, a minőségi időtöltés és a történelem fontosságát közvetíti.

A Wild Flower Bar a slow jegyében működő virágstúdió. A virágok, zöldek egy részét maguk szedik, egy részét pedig a termelőktől, a hazai virágfarmokról és kertészetekből szerzik be, hogy a „farm-to-table” szellemiségében közvetlenül a csokrokba, az ebédlőasztalokra vagy az esküvőkre kerülhessenek a virágok. A Wild Flower Bar csokrai magukba zárják a természet ébredésének friss pillanatát, a növények vadságát és sokféleségét képviselik.

_MG_3911

Együttműködésükkel a XXI. századi rohanás lelassítására, a különleges történetekre és a természet apró csodáira való odafigyelést emelik ki a mindennapok csúcssebességéből. A slow dizájn az ökológiai lábnyomot minimalizálva hasznosít vagy újrahasznosít. Helyi nyersanyagok, helyi termelők bevonásával teremt értéket, ezzel is erősítve a kis közösségeket. A vadvirágok, zöldek valamint a vintage bútorok, gyári részletek harmóniája a relaxációt, a „lelassulást” nyomatékosítja, amelyre a természet újjászületésekor, tavasszal lehetőség adódik.

_MG_3818-2

Lazuljunk el, élvezzük a saját és környezetünk történetét, éljünk nyugodtabban.

www.artkraft.hu

www.wildflowerbar.com