Projekt Showroom – Vintage

A Projekt Showroom 16. pop-up boltja március 10-én nyílt meg a Paulay Ede utca 29-ben. Ezúttal a bútoroké a főszerep az otthonok tavaszi megújulása jegyében. A dán modernizmus, a 70-es évek és újjáépített bútorok állnak a középpontban, de a korábbi évek vintage kínálatához hasonló romantikus darabok is megtalálhatók a különlegesen széles választékban

IMG_4345

Tizenegy napon át minden a bútorokról fog szólni a Projekt Showroom következő pop-up boltjában, amelyet idén is Matisz Alíz enteriőrtervező-stylisttal közösen rendezett be a csapat. A március 10-én nyíló válogatás sok különlegességet foglal magába, és a szervezőktől megszokott módon több stílusirányt is felölelnek a kiállított és megvásárolható bútorok.

„Az újjáépített bútorok nagyon felpezsdítették a lakberendezést, egyre több műhely lép túl az egyszerű restauráláson és alkot valami újat és kortársat, ami nagyon izgalmas összhatást eredményez.” – mondta Csikós Krisztina, a Projekt Showroom alapítója.

IMG_4350 IMG_4349 IMG_4346

A boltban helyet kaptak a dán modernizmus és a 70-es évek bútorai, melyek amellett, hogy önmagukban is gyönyörűek, tökéletesen illeszkednek a mai otthonok eklektikus stílusába. A korábbi évekhez hasonlóan a vidéki romantikus stílus darabjai is megtalálhatók a gyűjteményben: ruhás és könyves szekrények, fésülködő asztalok, komódok, tálalók, ebédlő- és konyhai asztalok, ládák, éjjeli szekrények, és rengeteg szék. Újdonság idén a bútorszövet és az antik, kézi csomózású szőnyegek is.

IMG_4360

Sokféle kerámia és apróság is helyet kapott a kínálatban, így bárki nagyon egyszerűen felfrissítheti otthonát. A termékek sokszínűsége mellett az árak is nagyon széles spektrumon mozognak, hogy biztosan találhasson mindenki egy számára elérhető megfelelő darabot.

Nyitva tartás: március 10-20. – minden nap 10-20 óráig.

Helyszín: 1061, Paulay Ede utca 29. / Paulay Ede és Székely Mihály utca sarka

További információk: http://www.facebook.com/projektshowroom