Színház a NON+ vállfáin

A NON+ 2016-os tavaszi-nyári kollekciója két felvonásban kerül bemutatásra. A márka történetében jó pár alkalommal készült már design termék vendégtervező bevonásával, ezt a már-már hagyományt követve és friss szellőként a NON+ életébe bevonva ezúttal Kiss Borbála díszlet- és jelmeztervezőt kérték fel, hogy készítsen a NON+ számára egy kapszulakollekciót a tavaszi szezonra. Elsőként tehát a kollekció azon darabjaival találkozhatunk, amelyeket Bori, a NON+ márka tervezőjének húga álmodott meg.

nonplusz_SS16_bykissborbala_4

„A magam részéről, egyfajta kulissza, illetve „színházi port” szeretnék a NON+ vállfáira lehelni ez alkalommal” – mondja Bori a kollekcióról.

A színházi díszlet- és jelmeztervező a bohém, titokzatos, olykor dekadens művészvilágba kalauzol el bennünket, ahol a NON+ jól megszokott minőségéhez és egyedi jellegzetességéhez igazodó frakkok, fűzők ihletette kötözéses megoldások várnak ránk. A kapszulakollekció minden egyes darabja tele van játékossággal, ugyanakkor a nőiességet hangsúlyozza. Ilyen például a kollekcióra különösen jellemző egyedi „övek”, illetve „öv-szoknyák” megjelenése, amelyekkel manuálisan magunkra igazíthatjuk a ruhákat. A kötözéses technikával kedvünk szerint formálhatjuk a csípő vonalát, ezzel finoman idealizálhatjuk a gömbölyded formákat is.

nonplusz_SS16_bykissborbala_1 nonplusz_SS16_bykissborbala_2 nonplusz_SS16_bykissborbala_3

A divattörténet egyik alapvető ruhadarabja évszázadokon át a fűző volt. Viselete ma már főként a színpadon, filmekben, esküvőkön köszön vissza, hiszen korunkban az egészség és a kényelem elsődleges szempontok lettek öltözködésünkben. Ám kétségtelen, hogy használata mesés sziluettet kölcsönzött a mindenkori nőnek. Ezt a rafinériát láthatjuk a maga könnyedségében a mai elvárásoknak megfelelően visszaidézni.

nonplusz_SS16_bykissborbala_5

„Mert az igazi nő minden huncutságra vevő!”
A kollekció már kapható a NON+ MOM Parkban és a NON+ WEBSHOPban!