Magyar Design: Lampa Magnificio

Kiss Dorottya a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem Design Intézetének Tárgyalkotó Tanszékén diplomázott 2015-ben a Lampa Magnifico elnevezésű innovatív világítótesttel, Orlai Balázs témavezetése mellett.

KissD_lampa_MAGNIFICO_07

A különleges, innovatív működtetésű világítás az első olyan lámpa, melynek  a kulcsa az állandó mágneses erőben rejlik. A Lampa MAGNIFICO mágneses impulzusra kapcsolódik fel, ami a felkapcsolás élményét játékossá, változatossá teszi, míg az időzíthető automatikus kikapcsolás biztosítja a játékos élmény kiteljesedését, ráadásul fénnyel jelzi használójának az idő múlását.

KissD_lampa_MAGNIFICO_10  KissD_Lampa_MAGNIFICO_nagy_04

KissD_Lampa_MAGNIFICO_nagy_01

A Fény Mestere/Junior Master of Light 2015 díjjal jutalmazott világítás a meglepetés, csodálat élményével gazdagítja környezetét, így válik a mindennapok apró örömforrásává. “A meglepetés, csodálat élményével felruházott használati tárgyak helyét keresem a hétköznapokban. Pozitív tárgyélményekkel tűzdelve az emberek hétköznapjait, pozitívan befolyásolhatom életvitelüket, életmódjukat – egy kis lépés az életminőség emelésére” – mondja Dorottya a különleges világítótestről.

A Lampa Magnificio-t élőben az Otthon Design kiállítás magyar tervezők munkáit felvonultató standján láthatják az érdeklődők!

Az Otthon Design kiállítás április 6-tól 10-ig várja az érdeklődőket a Hungexpo területén!

magyardesign_logo_2016_01