Paperworks by TATZ

Limitált példányszámú papírtermék kollekciót mutat be az idei karácsonyi szezon alkalmával az ideiglenes tetoválásairól ismert TATZ márka: a Paperworks brand kollekciójában különleges kézzel készített szitanyomott füzeteket, naplókat és jegyzettömböket találunk.

a5fuzet_otomi02 a5_otomi_spiral05 todo_otomi02

A Paperworks első kollekciója a letisztult minimalizmus és a tradicionális mexikói “otomi” mintavilág megidézésének kettőségén alapul. A geometrikus alapformák és a stilizált állatmotívumok egyaránt gazdag szimbólumrendszerrel bírnak. A szimbolikus jelleg, az ellentétek egyensúlya és az egységes, következetes anyaghasználat teremti meg a kollekció karakterét. A természetesség és a minimalizmus a színekben és a kiválasztott anyagokban is fellelhető: a füzetek natúr barna kraft kartonból készült borítóin egy szín nyomással jelennek meg a különféle grafikai elemek.

a5_min_spiral04 a6fuzet_dupla04 todo_min04

A Paperworks első, limitált kollekciójában kétféle spirálfüzet, négyféle irkafüzet és kétféle jegyzettömb található. A füzetek elkészítésésnek minden apró fázisa – a borítók szitázása és a hátoldal aranyprégelt Paperworks logója, a kötészet, vagy akár csak a sarkak lekerekítése – kézi munkával és gondos odafigyeléssel készült.

032

A Paperworks by TATZ füzetkollekciója már kapható a márka webshopjában és az alábbi budapesti üzletekben:

Mono Art & Design – 1053 Budapest, Kossuth Lajos u. 12.

Rododendron Art & Design Shop – 1052 Budapest, Semmelweis u. 19.

Insitu – 1053 Budapest, Múzeum körút 7.

wonderLAB – 1053 Budapest, Veres Pálné utca 3.

Szimpla Design Shop –1073 Budapest, Kazinczy utca 14.

FIÓK – 1111 Budapest, Budafoki út 5-7.

Fian Concept – 1014 Budapest, Úri utca 26.