Tervezd meg a Bortársaság egyedi palacktáskáját!

Különleges pályázattal rukkol elő idén nyáron a Bortársaság, melynek keretében textiltervezők és grafikusok ötleteit várják hagyományos palack hordtáskájuk újratervezésére.

A Bortársaság nem csak remek minőségű borairól híres, de a márka indulásától fogva fontos szerepet játszik életükben a design, a termékek és a megjelenés színvonalának összhangja is, melynek tudatos alkalmazásával látványos és példaértékű márkaarculatot építettek fel az elmúlt 24 év során.

karacsony_2016

Ha valaki belép a Bortársaság bármely üzletébe, azonnal érzi, hogy ez a bor-dolog egyszerűen menő, hogy a borfogyasztás épp úgy lehet kortárs, mint tradicionális, elegáns vagy éppen könnyed nyáresti élmény. A Bortársaságnál az alapítás óta eltelt több mint 20 év alatt sok minden változott, de a lényeg ma is ugyanaz: jó borok, hiteles borászok és hozzáértő kollégák a boltokban. 21 üzletben rengeteg borral és borásszal dolgoznak nap mint nap, klubtagsági rendszerüknek köszönhetően pedig nagyon sok visszatérő vásárlónak örvendenek, akik rendszeresen, alkalmanként egyszerre több palack bort visznek haza – jelenleg leginkább papírtáskában.

Pecs

Mivel a Bortársaság számára kiemelten fontos a környezettudatosság, a meglévő papírtáskák mellé kétféle újrahasznosítható, strapabíró hordtáskát terveztetnek most annak érdekében, hogy visszafogják a papírzacskók fogyását. Az új palacktáskák betétdíjas rendszerben a boltokban bármikor becserélhetőek lesznek, hogy minél többször újra használhassák, végül összegyűjthessék őket.

Az új palacktáskákat tehetséges hazai designerekkel való együttműködésben szeretné megvalósítani a Bortársaság egy tervezői pályázat keretében, melyről itt találtok részletes információt: http://bit.ly/2uBIS7s

Időzítés

● Első körös pályázati anyagok beérkezésének határideje: július 15.

● Első körös pályázati anyagok elbírálása: július 17 – 23.

● Első körös nyertes tervezőkkel való személyes konzultáció: július 24 – 30.

● Második kör – prototípusok kivitelezése: július 31 – augusztus 13.

● A prototípusok leadásának határideje: augusztus 14.

● Második körös pályázati anyagok elbírálása: augusztus 14 – 23.

● Eredményhirdetés: augusztus 25.

● Bolti megjelenés: szeptember – október

 

Díjazás, felhasználás

A pályázat nyertese nettó 400.000 Ft pénzjutalomban részesül, mely a kiválasztott prototípus felhasználásának és sorozatgyártásának díját foglalja magában.

A Bortársaság garantálja, hogy a beérkező, nem nyertes pályaműveket nem használja fel sem eredeti, sem átalakított formában. A nyertes pályázat felhasználásának feltételeit közös megállapodás alapján, szerződésben rögzítik.

A pályázatra való nevezés ingyenes.

Pályázzatok, sok sikert!