Újra nyit a Floating Boutik

A sikeres nyárvégi esemény után folytatódik a Floating Boutik rendezvénysorozat, szeptember 17-én újabb tehetséges művészek, kézművesek mutatkoznak be az A38 hajón. A többségében új kínálat mellett a hangulat marad „régi”, három tapasztalt DJ szórakoztatja majd a látogatókat.

A londoni Magic Loungeabout – amelyet a legendás Spitzben, a Spitalfields Market mellett tartottak – mintájára készült Floating Boutik több mint piac, hiszen nem csak vásárolni, nézelődni lehet, de ejtőzni és inni-enni is, miközben élvezzük az indián nyarat a hajón.

floatin_boutik_01

floatin_boutik_03

floatin_boutik_05

“A családias rendezvényt először augusztus végén szerveztük meg az A38 hajón, a látogatók száma és a visszajelzések alapján pedig úgy gondoljuk, érdemes folytatni és újabb és újabb feltörekvő művészeket, dizájnereket bemutatni. Örülünk, hogy a látogatók elsőre is értékelték és megértették, hogy mi volt a szándékunk, és velünk maradtak a piac zárása után. A hajó színes kavalkáddá változott, a vendégek elhozták a családjukat, beleértve a négylábú tagokat, sokuk érdeklődését felkeltette a DJ- k által játszott zene is. Jó volt látni, hogy vendégeink egy-egy pohárral a kezükben élvezték a nyár utolsó fülledt vasárnap délutánját. Úgy érezzük, Budapest nyitott egy ilyen rendezvényre, mi pedig szívesen elhozzuk ezt megint. Így szeptember 17-én újra találkozhatunk a Floating Boutikon, amelyet újabb meglepetésekkel szeretnénk színesíteni” – mondta el Alick Sethi, az esemény szervezője.

floatin_boutik_02

A piac 11-kor nyit, és egészen este 19 óráig tart a felső dekken, míg az alsó teraszon ezalatt zsibvásárt tartunk délelőtt 11-től 16.30-ig. Akik szeretnék az estét is a Floating Boutikon tölteni, azok a felső részen élvezhetik vasárnap délután utolsó óráit szuper lounge zenék mellett. A rendezvény ingyenes.